Якщо ви плануєте приготувати котлети, навряд чи хочете отримати жорстку і суху страву. Однак часом ми самі робимо поширені помилки, через які смак страви залишає бажати кращого, передають Патріоти України.
Для того щоб котлети вийшли неймовірно соковитими, потрібно попрацювати над списком компонентів і дотримуватись техніки приготування.
Відомо, що цибуля ідеально підходить до м’яса, тому що робить його більш соковитим та ароматним. Не всі люблять смак смаженого овочу, тому додають компонент у невеликій кількості.
Невелика кількість цибулі не в змозі покращити смак котлет. На кілограм м’яса береться щонайменше 100-200 грамів овочів.
Можна додавати заздалегідь обсмажену цибулю. У такому разі її кількість слід збільшити до 300 г.
Якісна паніровка дозволяє зберегти м’ясу соковитість. Найкраще використовувати для цієї мети кукурудзяне борошно або манну крупу.
У такому випадку котлети вийдуть смачними, соковитими та красивими.
Якщо ви готуєте котлети на інтенсивному вогні, то здебільшого вони вийдуть сухими. Тому сильний вогонь використовується лише у перші дві хвилини термічної обробки.
Після, котлети смажаться на середньому чи слабкому вогні.
Для виняткової м’якості ближче до кінця приготування додають воду та використовують кришку.
Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними, передають Патріоти України. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у кастр...
Сьогодні багато хто намагається спрощувати процес приготування їжі, через що втрачається частина корисних та поживних речовин, передають Патріоти України. Врахуйте кілька порад, які допоможуть зберегти вітаміни під час приготування. 1.Замочування овочі...