Якщо ви плануєте приготувати котлети, навряд чи хочете отримати жорстку і суху страву. Однак часом ми самі робимо поширені помилки, через які смак страви залишає бажати кращого, передають Патріоти України.
Для того щоб котлети вийшли неймовірно соковитими, потрібно попрацювати над списком компонентів і дотримуватись техніки приготування.
Відомо, що цибуля ідеально підходить до м’яса, тому що робить його більш соковитим та ароматним. Не всі люблять смак смаженого овочу, тому додають компонент у невеликій кількості.
Невелика кількість цибулі не в змозі покращити смак котлет. На кілограм м’яса береться щонайменше 100-200 грамів овочів.
Можна додавати заздалегідь обсмажену цибулю. У такому разі її кількість слід збільшити до 300 г.
Якісна паніровка дозволяє зберегти м’ясу соковитість. Найкраще використовувати для цієї мети кукурудзяне борошно або манну крупу.
У такому випадку котлети вийдуть смачними, соковитими та красивими.
Якщо ви готуєте котлети на інтенсивному вогні, то здебільшого вони вийдуть сухими. Тому сильний вогонь використовується лише у перші дві хвилини термічної обробки.
Після, котлети смажаться на середньому чи слабкому вогні.
Для виняткової м’якості ближче до кінця приготування додають воду та використовують кришку.
Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...
Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...