Ароматні та пишні котлети – це страва, що завжди користується популярністю. Страва ідеально поєднується з овочевими салатами, гарнірами із круп, передають Патріоти України.
Але що робити, якщо хочеться порадувати домочадців смачними котлетами, а вдома немає одного з важливих компонентів – хліба.
Кулінари знають, що зневірятися не потрібно. Не треба й бігти до магазину. Достатньо вибрати продукт, який замінить хліб.
Є три компоненти, які відмінно впораються з цією роллю.
1.Манна крупа
Замінить не лише хліб у фарші. Але тут важливо пам’ятати, що при додаванні манки потрібно дати фаршу настоятися близько 15 хвилин.
2.Крохмаль
Підійде картопляний та кукурудзяний.
На пів кілограма фаршу буде достатньо всього 20 грамів крохмалю, щоб отримати пишні котлети.
3.Кабачок
Овочі попередньо треба очистити від шкірки і натерти, а потім злегка віджати. Тільки після цього кабачок можна додавати до м’ясного фаршу. У результаті котлети вийдуть не тільки соковитими та смачними, але й кориснішими.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...