
Забудьте про стереотип і суху, давку курячу грудку, якою лякають “диванні дієтологи”. Філе може бути ніжним, м’яким та соковитим, якщо його правильно приготувати. Ніяких хитрощів чи секретів, лише 3 прості правила, передають Патріоти України.
Якщо дотримуватися цих правил, то ви отримаєте смачне філе. Звісно, не забудьте підсолити під час варіння м’ясо, але після перших 10 хвилин.
Бажання з’їсти щось солодке знайоме майже кожному. Але якщо тяга до цукру переслідує постійно, це може бути не просто любов до десертів, а сигнал про проблеми в організмі або нестачу певних речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача енергії або не...
Хурма - смачний та корисний фрукт, але не всім вона підходить. Лікарі та дієтологи попереджають: у деяких людей хурма може викликати проблеми зі шлунком, цукром у крові або кишечником, передають Патріоти України. Кому не варто їсти хурму:. Порада експе...