ТОП-3 прості правила, щоб куряче філе було соковитим

Забудьте про стереотип і суху, давку курячу грудку, якою лякають “диванні дієтологи”. Філе може бути ніжним, м’яким та соковитим, якщо його правильно приготувати. Ніяких хитрощів чи секретів, лише 3 прості правила, передають Патріоти України.

Подробиці

  1. Куряче філе перед варінням не ріжте. Обов’язково готуйте цілим шматком, а після варіння діліть на волокна чи ріжте кубиками, соломкою чи зірочками.
  2. Для того, щоб саме м’ясо було смачним, кладіть його у киплячу воду. У холодну воду ставимо м’ясо для ароматного бульйону чи на холодець.
  3. Має бути маленький вогонь, що підтримує процес кипіння. Вода не має шалено булькати.

Якщо дотримуватися цих правил, то ви отримаєте смачне філе. Звісно, не забудьте підсолити під час варіння м’ясо, але після перших 10 хвилин.

Буряк замість чашки кави: Чому це чудодійний овоч для гарного настрою та здоров’я мозку

п’ятниця, 12 грудень 2025, 11:45

Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...

Банани не для всіх: Кому вони можуть зашкодити

п’ятниця, 12 грудень 2025, 11:15

Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...