ТОП-3 прості правила, щоб куряче філе було соковитим

Забудьте про стереотип і суху, давку курячу грудку, якою лякають “диванні дієтологи”. Філе може бути ніжним, м’яким та соковитим, якщо його правильно приготувати. Ніяких хитрощів чи секретів, лише 3 прості правила, передають Патріоти України.

Подробиці

  1. Куряче філе перед варінням не ріжте. Обов’язково готуйте цілим шматком, а після варіння діліть на волокна чи ріжте кубиками, соломкою чи зірочками.
  2. Для того, щоб саме м’ясо було смачним, кладіть його у киплячу воду. У холодну воду ставимо м’ясо для ароматного бульйону чи на холодець.
  3. Має бути маленький вогонь, що підтримує процес кипіння. Вода не має шалено булькати.

Якщо дотримуватися цих правил, то ви отримаєте смачне філе. Звісно, не забудьте підсолити під час варіння м’ясо, але після перших 10 хвилин.

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...