Забудьте про стереотип і суху, давку курячу грудку, якою лякають “диванні дієтологи”. Філе може бути ніжним, м’яким та соковитим, якщо його правильно приготувати. Ніяких хитрощів чи секретів, лише 3 прості правила, передають Патріоти України.
Якщо дотримуватися цих правил, то ви отримаєте смачне філе. Звісно, не забудьте підсолити під час варіння м’ясо, але після перших 10 хвилин.
Звісно, що корисно знати які продукти можна поєднувати, а які ні. Справа не лише у смаку, а й у можливих шлункових проблемах. Ви, мабуть, пам’ятаєте поради своїх бабусь не поєднувати кисле з молоком? Варто дізнатися більше про цю тему, передають Патріо...
Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері. Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами, передають Патріоти України. Крім того, готуються котлети дуже просто...