Наводимо прості та смачні рецепти освіжаючих напоїв, які ви можете приготувати в домашніх умовах, передають Патріоти України.
ІМБІРНО-ЛАЙМОВИЙ СПРІТЦ
Складові:
Спосіб приготування:
У невеликій каструльці нагрійте цукор із водою до повного розчинення. Дайте сиропу охолонути, тим часом вичавіть сік з лаймів.
Корінь імбиру очистіть та натріть на дрібній тертці. Протріть через сито імбир, додайте лаймовий сік. Туди ж влийте сироп.
У глечик покладіть лід, додайте сироп з імбирно-лаймовим соком і залийте газованою водою.
Для більш естетичного вигляду наріжте цитрусові фрукти скибочками, додайте до лимонаду.
ЛИМОНАД З ГРЕЙПФРУТОМ І БАЗИЛИКОМ
Складові:
Спосіб приготування:
Базилік пробийте блендером у пюре, додайте до нього цукор та воду. Нагрійте на вогні до розчинення цукру. Дайте сиропу охолонути.
Вижміть сік із грейпфрутів.
У склянку додайте лід, базиліковий сироп, сік грейпфрута і доверху залийте содовою.
ЛИМОНАД ІЗ ЗЕЛЕНИМ ЧАЄМ
Складові:
Спосіб приготування:
Заваріть зелений чай і дайте йому охолонути. Процідіть через сито.
Видавіть сік лимонів. Змішайте лимонний сік, чай та листя м’яти.
Яблуко наріжте скибочками. У глечик додайте лід, яблуко і залийте лимонадом.
Пиріжки з вишнею, абрикосою, смородиною смакують усім. І хочеться, щоб у них начинки було побільше. Але досвідчена господиня знає, що покладеш багато ягід – половина витече і залишиться поза пиріжком. Щоб цього уникнути, існують щонайменше два способи,...
Варена риба – дуже корисна страва. Вона не обсмажується на олії, тому появи у ній шкідливих компонентів вдається уникнути. Однак, хочеться, щоб оброблена в гарячій воді риба виявилася ще й апетитною, передають Патріоти України. Але саме тут виникають п...