Сухі котлети викликають відторгнення навіть у любителів цієї нехитрої страви, яку вміє готувати майже кожна господиня. Але не всі вони знають про секретний інгредієнт, який зробить котлети соковитими. Хитрістю поділилися італійські кухарі, які розуміються на гастрономічних прийомах, передають Патріоти України.
Слід зазначити, що рецепт котлет може бути будь-яким. Безумовно, кожна господиня має свій спосіб приготування, пропорції та інгредієнти. Все можна робити як завжди, достатньо додати лише три простих компоненти, які створять справжню кулінарну магію.
Звичайна вода. Наливають у фіналі: 1/4 чи 1/3 склянки залежно від кількості фаршу. Потім замішують фарш до однорідної пастоподібної консистенції та смажать котлети.
Кладуть у фарш сметану. Одну-дві столові ложки в залежності від кількості фаршу. Так само додають у фіналі, коли у фарш вже замішані інші компоненти.
Майонез – заміна сметани. Додають так само, як і сметану, – 1-2 столові ложки. Дрібнонарізана цибуля зробить котлети дуже соковитими. Про це в курсі багато господинь, але кулінарам-початківцям це важливо знати.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...