ТОП-3 зайвих продукти у фарші для котлет, які зіпсують смак

Поговоримо ще трішки про котлети. Сьогодні важко порахувати кількість варіантів цієї страви. Їх смакові якості різняться, оскільки кулінари невтомно експериментують з додаванням складових. та способом приготування, передають Патріоти України.

Кожна господиня намагається вдосконалити всій вариант смачних котлет, додавши або прибравши певний інгредієнт.

Подробиці

Якщо прибрати з рецепту котлет деякі інгредієнти, можна змінити, покращити їх смак.

Батон і молоко

Класичний варіант – вимочити в молоці батон на додати до котлетного фаршу. Вважається що так котлети будуть соковиті та м’які.

Але переважна більшість кухарів впевнилась в тому, що молоко навпаки сприяє тому, що мясо стане твердим. Тому краще обрати трохи підчерствівший батон та вимочити його у воді.

Яйця

Не варто додавати яйця до котлетного фаршу, якщо ви не хочете щоб ваші котлети вийшли жорсткими. Адже при термічній обробці білок згортається.

Часник

Можливо поціновувачі часникового аромату у стравах позитивно оцінять додавання часнику до фаршу. Але крім насиченого запаху він ніяк не посприяє поліпшенню страви. На відміну від цибулі, часник не надасть фаршу соковитості.

Не робіть помилок! ТОП-9 спецій, які повністю зіпсують смачні котлети

четвер, 9 жовтень 2025, 19:05

Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...

"Паста Амосова не вилікує"? Кардіологиня сказала, що насправді підтримує здоров'я серця

четвер, 9 жовтень 2025, 18:37

Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...