Коли господиня готує різноманітні страви з позитивом, добрим настроєм, то й страви будуть вдаватись смачними, а всі домашні будуть задоволені. У цьому можуть допомогти хитрощі, завдяки яким готувати одне задоволення, передають Патріоти України.
Якщо у вас обмаль часу, а м’ясо в каструлі ні в яку не бажає доходити до готовності, просто додайте в киплячий бульйон ложку рослинної олії – так справа піде набагато швидше. Поквапити яловичину можна і за допомогою гірчичного порошку. У цьому випадку шматок м’яса слід натерти гірчицею перед тим, як відправити його в окріп.
Що ж робити, якщо потрібно терміново зварити горох, якому потрібно ще більше часу, щоб його можна було подати до столу?
Відповідь проста: на початку варіння всипте в каструльку, куди пізніше додасте бобові, трохи соди. На два літри води достатньо половини чайної ложки.
А ось для надання рису білого кольору рекомендується використовувати інший підручний засіб – лимонний сік. Додайте одну чайну ложку соку лимона під час варіння рису, щоб гарнір мав апетитний вигляд і зберігав щільну текстуру.
Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...