Картопля є одним з найулюбленіших і найсмачніших гарнірів, але іноді нам не вистачає часу на те, щоб чекати коли вона зготується, передають Патріоти України.
Наприклад, найближчим часом до вас повинні прийти гості або ж ви самі дуже зголодніли.
Є прості способи, які дозволяють зварити овоч набагато швидше ніж зазвичай.
Вона підходить не тільки для розігріву, а й швидкого приготування страв. Для цього слід відібрати картоплю однакового невеликого розміру, почистити, відправити у звичайний пакет з поліетилену, додати сіль та ложку оливкової олії, зробити за допомогою шпильки кілька отворів для повітря.
Ставимо потужність на максимум і вибираємо час – 10 хвилин.
Після цього картопля готова.
Для того, щоб побалувати себе пюре, картоплю розріжте навпіл – звариться набагато швидше.
Для салату можна піти далі – нарізати так, наче для супу.
Використайте НВЧ: візьміть тарілку, змастіть оливковою олією і встроміть внизу зубочистки. Через 5 хвилин приготування на повній потужності картопля в шкірці буде готова.
Якщо вам потрібно швидше її почистити, просто відправте на деякий час в холодну воду.
Картоплю потрібно почистити, помити і відправити в киплячу підсолену воду. Потім додати невеликий брусок вершкового масла. Овоч приготується дуже швидко.
Картопля - улюблена страва на українських і польських кухнях. Її їдять варену, запечену, пюре, фрі… Але що буде, якщо ви включите її у свій раціон кожного дня? Дієтологи розповідають, чи варто боятися щоденного картопляного меню і як зробити його корис...
Сезон свіжих помідорів у розпалі. Саме зараз вони найсмачніші, ароматні та корисні. Але оброблені томатні продукти можуть мати навіть більше користі, ніж свіжі овочі. Особливо завдяки одному потужному інгредієнту - лікопіну, передають Патріоти України....