Якщо знаменитий салат олів’є готувати строго на Новий рік, то можна бути впевненим, що інтерес до нього ніколи не вичерпається. Але якщо готувати його з приводу і без, то незабаром куди більш апетитним здаватиметься пісний вінегрет. Якщо салат вже набрид, дайте йому друге життя, передають Патріоти України.
У кулінарії, коли йдеться про приготування чогось нового, головне не з чого готувати, а як.
До певного моменту цей процес знайомий. Овочі та яйця варять, чистять, кришать, змішують.
А ось коли справа доходить до м’ясних інгредієнтів, то спробуйте замість ковбаси або вареної курячої грудки обсмажити куряче філе до появи рум’яної скоринки.
Власне все. З незвичних інгредієнтів в салат, що приївся, залишиться додати свіже яблуко, маслини, зелену цибулю і лимонний сік.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...