Якщо знаменитий салат олів’є готувати строго на Новий рік, то можна бути впевненим, що інтерес до нього ніколи не вичерпається. Але якщо готувати його з приводу і без, то незабаром куди більш апетитним здаватиметься пісний вінегрет. Якщо салат вже набрид, дайте йому друге життя, передають Патріоти України.
У кулінарії, коли йдеться про приготування чогось нового, головне не з чого готувати, а як.
До певного моменту цей процес знайомий. Овочі та яйця варять, чистять, кришать, змішують.
А ось коли справа доходить до м’ясних інгредієнтів, то спробуйте замість ковбаси або вареної курячої грудки обсмажити куряче філе до появи рум’яної скоринки.
Власне все. З незвичних інгредієнтів в салат, що приївся, залишиться додати свіже яблуко, маслини, зелену цибулю і лимонний сік.
Шашлик чи барбекю можна приготувати ідеально, якщо вміти робити смачний маринад. Думаєте, що треба багато різних дорогих чи екзотичних компонентів? Зовсім ні. Можна зробити маринад для курячої грудки всього з двох найпростіших інгредієнтів. Мінімум час...
При купівлі масла ми часто орієнтуємося на ціну, хоча недобросовісні виробники можуть за нею приховувати молоковмісний продукт, а не якісне вершкове масло. Перевірити якість масла можна в домашніх умовах. Процедура дуже проста. Зробіть і будете знати, ...