ТОП-4 незвичайні продукти, які зроблять олів’є смачнішим

Якщо знаменитий салат олів’є готувати строго на Новий рік, то можна бути впевненим, що інтерес до нього ніколи не вичерпається. Але якщо готувати його з приводу і без, то незабаром куди більш апетитним здаватиметься пісний вінегрет. Якщо салат вже набрид, дайте йому друге життя, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • куряче філе – 1 шт.;
  • картопля варена – 2 шт.;
  • морква варена – 1 шт.;
  • яйця варені – 2 шт.;
  • яблуко свіже – 1 шт.;
  • огірок маринований – 1 шт.;
  • маслини – 50 гр;
  • зелена цибуля та свіжа зелень;
  • майонез – 200 гр;
  • лимонний сік – 1 ст. л.;
  • чорний перець.

Як готувати

У кулінарії, коли йдеться про приготування чогось нового, головне не з чого готувати, а як.

До певного моменту цей процес знайомий. Овочі та яйця варять, чистять, кришать, змішують.

А ось коли справа доходить до м’ясних інгредієнтів, то спробуйте замість ковбаси або вареної курячої грудки обсмажити куряче філе до появи рум’яної скоринки.

Власне все. З незвичних інгредієнтів в салат, що приївся, залишиться додати свіже яблуко, маслини, зелену цибулю і лимонний сік.

Яку помилку допускають господині при збиванні картопляного пюре

середа, 19 березень 2025, 18:08

Пюре – дуже смачний гарнір, для приготування якого потрібно добре розім’яти змішану з молоком картоплю. Звісно, використання міксера чи блендера значно полегшує завдання. Однорідна молочно-картопляна маса з’явиться дуже швидко і вийде неймовірно пишною...

Розставлено крапки над "і": Як правильно варити суп - з кришкою чи без

середа, 19 березень 2025, 17:56

Суп — перша страва, яка традиційно готується багатьма українцями на обід. Втім, незважаючи на таку популярність, не всі знають, чи потрібно закривати кришку під час варіння супу, передають Патріоти України. Насправді, цей момент дуже важливий. Адже від...