ТОП-4 незвичайні продукти, які зроблять олів’є смачнішим

Якщо знаменитий салат олів’є готувати строго на Новий рік, то можна бути впевненим, що інтерес до нього ніколи не вичерпається. Але якщо готувати його з приводу і без, то незабаром куди більш апетитним здаватиметься пісний вінегрет. Якщо салат вже набрид, дайте йому друге життя, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • куряче філе – 1 шт.;
  • картопля варена – 2 шт.;
  • морква варена – 1 шт.;
  • яйця варені – 2 шт.;
  • яблуко свіже – 1 шт.;
  • огірок маринований – 1 шт.;
  • маслини – 50 гр;
  • зелена цибуля та свіжа зелень;
  • майонез – 200 гр;
  • лимонний сік – 1 ст. л.;
  • чорний перець.

Як готувати

У кулінарії, коли йдеться про приготування чогось нового, головне не з чого готувати, а як.

До певного моменту цей процес знайомий. Овочі та яйця варять, чистять, кришать, змішують.

А ось коли справа доходить до м’ясних інгредієнтів, то спробуйте замість ковбаси або вареної курячої грудки обсмажити куряче філе до появи рум’яної скоринки.

Власне все. З незвичних інгредієнтів в салат, що приївся, залишиться додати свіже яблуко, маслини, зелену цибулю і лимонний сік.

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...