При правильному підході популярна італійська страва може стати не тільки смачною, а й досить корисною. Для того, щоб поласувати ідеальною піцою, зовсім не обов’язково йти в ресторан: можна приготувати її самостійно, передають Патріоти України.
Вся відмінність домашньої піци від ресторанної полягає в основі, тому особливу увагу необхідно приділяти саме тісту. У жодному разі не купуйте заморожені заготівлі – вони на смак будуть трохи кращими, ніж гума.
Не обов’язково дотримуватися суворої рецептури. Наприклад, до пшеничного борошна можна додати трохи кукурудзяного. Це допоможе досягти особливого відтінку смаку.
Багато домашніх піц значно поступаються страві з ресторану через товщину основи. Справа в тому, що в піцеріях встановлені спеціальні професійні печі, які дозволяють тісту максимально пропікатися.
Вдома варто робити тільки тонку основу. Не забувайте про те, що в іншому ви не обмежені: рецептура начинки може бути будь-якою. Головне пам’ятати, що соковитість піци забезпечується смачним соусом.
Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...
Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...