
Сирники із кислого сиру – страва, знайома багатьом ще з дитинства. Ось тільки виходить воно далеко не у всіх господинь. Нижче наведемо основні секрети, знаючи які можна без проблем приготувати ідеальну страву для сніданку, передають Патріоти України.
Щоб консистенція готової страви вийшла кремовішою і ніжнішою, необхідно правильно підготувати сир. Для цього його гарно перетирають виделкою або через сито. Тільки так всі великі шматочки розімнуться і маса стане одноріднішою.
Без додавання яєць сирники не приготувати. Але дуже часто маса виходить занадто рідкою. Тому кухарі рекомендують додавати не все яйце, а лише його жовток. Він чудово скріпить сир і зробить суміш більш липкою. Тоді як білок зробить сирну масу рідкішою. Але якщо сир сухий, додавайте ціле яйце.
У гонитві за солодким смаком не варто додавати надмірну кількість цукру. При нагріванні цукор починає танути, і сирники попливуть на сковороді. Краще покласти мінімальну кількість цукру чи фруктози. А солодкий смак можна надати, подавши до сирників варення або згущене молоко.
Щоб сирники вийшли найсмачнішими, після обсмажування на сковорідці, в ідеалі довести їх до готовності в духовці. В цьому випадку десерт вийде ніжним, м’яким та дуже смачним.
Смачного!
Титул "найздоровішого" хліба часто приписують виробам на заквасці. Однак, експерти з Британського фонду серця дійшли висновку, що справжнім переможцем є інший вид, пише radioclub.ua, передають Патріоти України. Хоча хліб на заквасці вважають «живим» пр...
Американські дослідники, які раніше визначили продукти, вживання яких може запобігти ранньому розвитку деменції - синдрому, що впливає на роботу мозку, визначили й набір продуктів, який може мати протилежну дію, передають Патріоти України. Якщо продукт...