Новорічна ніч - це не тільки конкурси та подарунки, а й велика кількість смачних страв. Ви можете здивувати символ року і приготувати цікаві закуски або ж вибрати традиційні страви на Новий рік. Але перший варіант, звичайно, оригінальніший, зазначають Патріоти України.
Бутерброди "Тигр" з форшмаком
Морква вимити, залити в сотейнику водою і варити 25-30 хвилин, орієнтуючись на розмір коренеплоду. Яйця відварити протягом 10 хвилин, остудити і почистити. Потім нарізати невеликими шматочками, покласти в ємність. Туди ж додати скибочки оселедця і половинку нарізаної моркви. Останній штрих - вершкове масло.
Після цього включити блендер і подрібнити вміст до однорідної маси, поперчити, посолити. Багет нарізати кружечками, змастити форшмаком. Другу половину моркви натерти і викласти зверху на кожну скибочку хліба. Взяти маслини, нарізати тонкими смужками і викласти на бутерброди.
М'ясний рулет "Смугастий"
М'ясо і птицю вимити, обсушити паперовими рушниками. Сухофрукти покласти в гарячу воду на 10 хвилин, потім дістати і промити. В окремій ємності з'єднати прянощі, перець, сіль, подрібнений часник і рослинне масло.
Прості закуски на Новий рік 2022 за 15 хвилин: 6 рецептів святкових делікатесівШматок свинини надрізати пластами по 1-1.5 см, не доходячи до основи. Натерти м'ясо приготовленою сумішшю з прянощів, Розігріти духовку до 180°C. Куряче філе нарізати шматками, їх кількість повинна дорівнювати кількості надрізів на свинині. Курку накрити паперовим рушником, відбити, посолити і поперчити.
Заповнити прорізи в свинині курячим філе, сухофруктами і шинкою. Обмотати заготовку кулінарним шпагатом кілька разів і зав'язати. Підсмажити свинину на сковороді до рум'яної скоринки 4-5 хвилин. Після загорнути у фольгу, покласти на деко і запікати 40 хвилин при 180°C. Перед подачею зняти з рулету кулінарну нитку.
Сирний рулет з курячим фаршем
Попередньо потрібно розігріти духовку до 180°C
Моркву очистити, натерти на тертці, те ж саме виконати з сиром. Взяти глибоку ємність, з'єднати в ній моркву, сир, паприку, коріандр, сушений часник, сіль, перець і яйця, перемішати. Застелити деко папером для випічки, рівномірно розподілити приготовлену масу. Запікати в духовці 15 хвилин при температурі 180°C.
Дрібно нарізати кріп і петрушку, викласти курячий фарш в миску, додати часник, сіль і зелень. Влити приблизно 60 мл води, щоб маса була рідкою і добре розподілялася по коржу. Дістати морквяний корж, остудити, зверху викласти фарш, загорнути рулет, закріпити кінці скріпками або ниткою, відправити в духовку. Готувати 30 хвилин при температурі 180°C. Перед подачею прикрасити рулет смужками з маслин або соусу темного кольору, нарізати кружечками.
Імбирне печиво "Тигренята"
Мелений імбир, корицю, кардамон і гвоздику перемішати з содою, з'єднати з просіяним борошном. За допомогою міксера розтерти масло з цукром, вбити яйця, налити мед і знову збити до повітряної маси. З'єднати солодку масу з борошном і спеціями, вимісити тісто, потім обернути його харчовою плівкою і відправити в холодильник на 1.5-2 години.
Глінтвейн на Новий рік 2022: 4 дивовижних рецепти до святаПісля цього розкачати тісто тонким шаром і вирізати формочки у вигляді тигрових мордочок. Це можна зробити за допомогою трафаретів або склянки + двох трикутників для вух.
Викласти тісто на деко, застелене пергаментним папером і запікати 5-10 хвилин при 180°C. Дістати печиво, остудити і намалювати потрібний візерунок за допомогою розтопленого шоколаду в кондитерському шприці.
Новорічні кекси з горіхами
Збити яйця з цукром за допомогою міксера до утворення повітряної щільної піни. Потім включіть міксер на мінімальну швидкість і, продовжуючи збивати, вливайте рослинне масло, потім - тепле молоко. Борошно з'єднати з какао і сухими дріжджами, невеликими порціями додати в тісто. Замісити тісто і додати 2\3 подрібнених волоських горіхів. Розлити тісто по формах у вигляді тигрових мордочок і випікати 30-40 хвилин при температурі 180°C.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...