Новорічна ніч - це не тільки конкурси та подарунки, а й велика кількість смачних страв. Ви можете здивувати символ року і приготувати цікаві закуски або ж вибрати традиційні страви на Новий рік. Але перший варіант, звичайно, оригінальніший, зазначають Патріоти України.
Бутерброди "Тигр" з форшмаком
Морква вимити, залити в сотейнику водою і варити 25-30 хвилин, орієнтуючись на розмір коренеплоду. Яйця відварити протягом 10 хвилин, остудити і почистити. Потім нарізати невеликими шматочками, покласти в ємність. Туди ж додати скибочки оселедця і половинку нарізаної моркви. Останній штрих - вершкове масло.
Після цього включити блендер і подрібнити вміст до однорідної маси, поперчити, посолити. Багет нарізати кружечками, змастити форшмаком. Другу половину моркви натерти і викласти зверху на кожну скибочку хліба. Взяти маслини, нарізати тонкими смужками і викласти на бутерброди.
М'ясний рулет "Смугастий"
М'ясо і птицю вимити, обсушити паперовими рушниками. Сухофрукти покласти в гарячу воду на 10 хвилин, потім дістати і промити. В окремій ємності з'єднати прянощі, перець, сіль, подрібнений часник і рослинне масло.
Прості закуски на Новий рік 2022 за 15 хвилин: 6 рецептів святкових делікатесівШматок свинини надрізати пластами по 1-1.5 см, не доходячи до основи. Натерти м'ясо приготовленою сумішшю з прянощів, Розігріти духовку до 180°C. Куряче філе нарізати шматками, їх кількість повинна дорівнювати кількості надрізів на свинині. Курку накрити паперовим рушником, відбити, посолити і поперчити.
Заповнити прорізи в свинині курячим філе, сухофруктами і шинкою. Обмотати заготовку кулінарним шпагатом кілька разів і зав'язати. Підсмажити свинину на сковороді до рум'яної скоринки 4-5 хвилин. Після загорнути у фольгу, покласти на деко і запікати 40 хвилин при 180°C. Перед подачею зняти з рулету кулінарну нитку.
Сирний рулет з курячим фаршем
Попередньо потрібно розігріти духовку до 180°C
Моркву очистити, натерти на тертці, те ж саме виконати з сиром. Взяти глибоку ємність, з'єднати в ній моркву, сир, паприку, коріандр, сушений часник, сіль, перець і яйця, перемішати. Застелити деко папером для випічки, рівномірно розподілити приготовлену масу. Запікати в духовці 15 хвилин при температурі 180°C.
Дрібно нарізати кріп і петрушку, викласти курячий фарш в миску, додати часник, сіль і зелень. Влити приблизно 60 мл води, щоб маса була рідкою і добре розподілялася по коржу. Дістати морквяний корж, остудити, зверху викласти фарш, загорнути рулет, закріпити кінці скріпками або ниткою, відправити в духовку. Готувати 30 хвилин при температурі 180°C. Перед подачею прикрасити рулет смужками з маслин або соусу темного кольору, нарізати кружечками.
Імбирне печиво "Тигренята"
Мелений імбир, корицю, кардамон і гвоздику перемішати з содою, з'єднати з просіяним борошном. За допомогою міксера розтерти масло з цукром, вбити яйця, налити мед і знову збити до повітряної маси. З'єднати солодку масу з борошном і спеціями, вимісити тісто, потім обернути його харчовою плівкою і відправити в холодильник на 1.5-2 години.
Глінтвейн на Новий рік 2022: 4 дивовижних рецепти до святаПісля цього розкачати тісто тонким шаром і вирізати формочки у вигляді тигрових мордочок. Це можна зробити за допомогою трафаретів або склянки + двох трикутників для вух.
Викласти тісто на деко, застелене пергаментним папером і запікати 5-10 хвилин при 180°C. Дістати печиво, остудити і намалювати потрібний візерунок за допомогою розтопленого шоколаду в кондитерському шприці.
Новорічні кекси з горіхами
Збити яйця з цукром за допомогою міксера до утворення повітряної щільної піни. Потім включіть міксер на мінімальну швидкість і, продовжуючи збивати, вливайте рослинне масло, потім - тепле молоко. Борошно з'єднати з какао і сухими дріжджами, невеликими порціями додати в тісто. Замісити тісто і додати 2\3 подрібнених волоських горіхів. Розлити тісто по формах у вигляді тигрових мордочок і випікати 30-40 хвилин при температурі 180°C.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...