ТОП-5 хитрощів приготування смачних і красивих млинців

Ніжні та мереживні млинці – гордість будь-якої господині, яка любить і вміє готувати для себе та своїх близьких. Досвідчені кулінари назвали 5 хитрощів приготування млинців, завдяки яким ця страва вийде воістину ідеальною, передають Патріоти України.

Подробиці

Найсмачніші млинці виходять із суміші пшеничного та гречаного борошна. Особливу легкість страві додасть комбінація двох інгредієнтів – молока та мінеральної води. А як краще додавати жовтки і білки? Якщо класти одні лише білки, то тісто вийде дуже в’язким. Якщо додавати тільки жовтки, то страва буде м’якою і ніжною, але млинці при цьому легко рвуться.

Важливо не перегрівати сковороду. В іншому випадку на млинцях при випіканні утворюються пузирі. Крім того, млинці важче зняти зі сковороди. Щоб тісто не пригорало, перед смаженням сковороду потрібно натерти сіллю. Тоді млинці будуть легко перевертатись і не будуть рватись.

Неочікуваний трюк: Додайте щіпку цього інгредієнта в каву і забудьте про гіркоту

неділя, 20 липень 2025, 18:15

Чорна кава - це улюблений напій для багатьох, але не кожному до вподоби його гіркота. Якщо ви хочете покращити смак чорної кави, не збільшуючи кількість калорій, є один несподіваний інгредієнт, який може змінити все, передають Патріоти України. За слов...

Ось чому лікарі радять їсти грецькі горіхи щодня - ви не очікували такого ефекту

неділя, 20 липень 2025, 17:44

Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...