Ніжні та мереживні млинці – гордість будь-якої господині, яка любить і вміє готувати для себе та своїх близьких. Досвідчені кулінари назвали 5 хитрощів приготування млинців, завдяки яким ця страва вийде воістину ідеальною, передають Патріоти України.
Найсмачніші млинці виходять із суміші пшеничного та гречаного борошна. Особливу легкість страві додасть комбінація двох інгредієнтів – молока та мінеральної води. А як краще додавати жовтки і білки? Якщо класти одні лише білки, то тісто вийде дуже в’язким. Якщо додавати тільки жовтки, то страва буде м’якою і ніжною, але млинці при цьому легко рвуться.
Важливо не перегрівати сковороду. В іншому випадку на млинцях при випіканні утворюються пузирі. Крім того, млинці важче зняти зі сковороди. Щоб тісто не пригорало, перед смаженням сковороду потрібно натерти сіллю. Тоді млинці будуть легко перевертатись і не будуть рватись.
Це тісто можна назвати універсальним. Воно підійде для приготування піци, пиріжків, пирогів з бринзою, грибами, капустою, рибою. Роблять його на основі вершкового масла та сметани, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти...
Давайте будемо відвертими, але страви з м’ясом завжди смачні та вдалі. Вони не можуть бути інакшими. А коли до м’яса додають ще й сир, то вечеря приречена на вдачу та компліменти, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Починаємо з сиру. По...