ТОП-5 хитрощів, завдяки яким завжди виходять смачні котлети

Існує чимало хитрощів, які дозволяють приготувати котлети максимально соковитими та смачними. Й ми вже не раз ділились з вами порадами по приготуванні котлет, передають Патріоти України.

Досвідчені кулінари озвучили 5 найкорисніших та найефективніших порад, які будуть корисні під час приготування м’ясної страви. Тож ознайомтесь, та приміняйте при приготуванні.

Подробиці

1.Різні види м’яса

Ідеальний результат дає поєднання свинини та яловичини. Є варіації з фаршем птиці, свинини та баранини. Але зазвичай використовують 2 види м’яса.

2.Ніякого білка

Якщо у рецепті сказано додати куряче яйце, то білки краще не додавати. Повітряність та ніжність котлетам дають жовтки.

3.Ніякого молока

У процесі приготування молоко “виходить”, через що котлети на сковороді починають буквально горіти. У результаті в смаку виникає неприємна гіркуватість. Тому фарш краще розбавляти окропом, а не молоком.

4.Більше цибулі

Чим більше цибулі, тим соковитіші і смачніші котлети. Але кількість цибулі, звичайно, залежить від вподобань кулінара.

5.Ніякого хліба

Замість хліба краще додати кабачок, картоплю, капусту чи моркву. За словами кухарів, такі котлети за смаком та якістю затикають за пояс котлети, в які додають хліб.

Любите горіхи? Дізнайтеся, які з них дійсно корисні

понеділок, 6 жовтень 2025, 7:45

Горіхи - один із найкорисніших перекусів та доповнень до основних страв. Волоські горіхи, кеш’ю, кедрові, фундук, мигдаль - вибір широкий, і вони справді приносять користь організму. Але деякі види варто вживати з обережністю, передають Патріоти Україн...

Про неї майже всі забули, а дарма! Популярна ягода захистить від тромбів - саме розпочався її сезон

понеділок, 6 жовтень 2025, 7:15

У вересні дозріла ще одна ягода, яка є невичерним джерелом корисних речовин: антиоксидантів, мінералів, вітамінів, жирних кислот, амінокислот та мікроелементів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. А нещодавні дослідження вчених встановили щ...