Цибуля є популярним інгредієнтом, без якого не обходиться практично жодна серйозна страва, передають Патріоти України.
Вона надає стравам приємного присмаку і має ряд цінних для здоров’я властивостей.
Однак у цибулі є і суттєвий недолік: вона доведе до сліз і саму мужню людину.
Кулінарам вдалося скласти список найдієвіших лайфхаків, які допоможуть нарізати цибулю та не плакати.
Для того, щоб нейтралізувати “сльозогінний” ефект, ніж необхідно на якийсь час помістити в миску з холодною водою. Цибулю також деякий час потримайте в холодній воді перед нарізанням.
Цей метод ще надійніший. Спочатку цибулю потрібно почистити, а потім відправити хоча б на кілька хвилин у морозилку.
Сіль теж здатна нейтралізувати негативну властивість цибулі. Перед тим як приступити до нарізання цибулі, посоліть обробну дошку.
Наберіть в рот ковток питної води, але не ковтайте весь час, поки ви зайняті подрібненням цибулі. Метод простий, але ефективний.
Кулінари давно змогли переконатися, що використання під час нарізання цибулі жувальної гумки надійно захищає від небажаних сліз.
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...