
Котлети є універсальною стравою, яка завжди стане приємним доповненням до обіду чи вечері. Кожна господиня має свої секрети та кулінарні лайфхаки, щоб страва була смачною і домашні просили добавки. Однак іноді варто експериментувати, оскільки незвичайні інгредієнти здатні лише покращити смак котлет, передають Патріоти України.
Подробиці
Що додати в котлети, щоб вони вийшли соковитими та смачними: 5 цікавих ідей
Візьміть на озброєння наступні 5 ідей:
- Кабачки. Відмінно поєднуються з ніжним курячим фаршем, надаючи йому додаткового відтінку смаку. Інгредієнти варто купувати у співвідношенні 50/50. В цілому, приготування класичне, проте експерти рекомендують додавати у фарш трохи сиру: наприклад, на 400 г фаршу варто взяти 100 г сиру. Кабачок натирається на дрібній тертці. У такому разі хліб додавати не варто;
- Цибуля. Звичайна цибуля дозволяє котлетам з будь-якого м’яса стати неймовірно соковитими та ніжними. Однак є один нюанс: цибулину варто натирати на дрібній тертці. Саме такий спосіб дозволить страві стати смачнішою. Можна, звичайно, пропустити його через м’ясорубку, але ефект буде не таким вражаючим.
- Хліб. Часто господині забувають додати хліб, вважаючи, що в “чистому” вигляді вийде смачніший варіант. Однак немає нічого кращого, ніж вчорашній трохи черствий хліб вимочити в молоці і додати фарш. Особливо цей варіант поєднується з котлетами зі свинини;
- Вершкове масло. Вважається, що даний інгредієнт дозволяє котлетам стати набагато смачнішим і соковитішим. Підійде навіть невеликий брусок продукту. Його варто додавати в холодному вигляді ближче до кінця.
- Консервована кукурудза. Відмінний спосіб надати котлетам із курки вишуканий смак. На 2 шматки філе середнього розміру варто взяти 300 г консервованої кукурудзи. Є один аспект приготування: з філе ми не робимо фарш, а дрібно нарізаємо його ножем.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...