
Вершкове масло є одним з найбільш звичних продуктів, які ми часто використовуємо для випічки, бутербродів або смаження. Проте знайти натуральний продукт вкрай складно: навіть якщо на пакуванні будуть вказані виключно складові, що не викликають підозри, це не гарантує правдивості інформації, передають Патріоти України.
Подробиці
На щастя, є 5 простих способів, які допоможуть відрізнити натуральне вершкове масло від підробки:
- Справжнє вершкове масло має бути 82,5 % жирності. Інші варіанти свідчать про те, що в складі в будь-якому разі буде хімія і рослинні жири. Термін зберігання натурального продукту не може перевищувати 60 діб.
- Відправте вершкове масло в морозильну камеру, розкрийте пачку й оцініть вигляд: воно має бути рівним і без будь-яких підозрілих вкраплень.
- Спробуйте розрізати заморожене масло. Якщо воно має хімічний склад, то це дозволить вам зробити це без складнощів, отримавши ідеальні рівні шматочки. Натуральне ж масло почне кришитися і ламатися.
- Налийте склянку окропу і покладіть в нього невеликий шматочок продукту. Натуральне вершкове масло при розчиненні дасть невеликий осад і зробить воду каламутною. Підробка при цьому способі дасть про себе знати – ви побачите виразні жирові плівки. Цей метод є найнадійнішим.
- Підроблене вершкове масло погано поводиться під час смаження, не розтоплюється, а дає неприємний присмак, пригорає.
Включення супу в раціон несе значну користь для нашого організму. У супі містяться овочі, багаті на клітковину, яка є стимулятором перистальтики кишківника. Суп дуже поживний, оскільки до його складу входить картопля, крупи та боби. Ці інгредієнти міст...
Деякі продукти значно підвищують ризик гіпертонії (високого тиску), особливо при регулярному або надмірному вживанні. Ось основні групи продуктів, які варто обмежити або уникати, якщо ти хочеш знизити ризик гіпертонії, передають Патріоти України.