Багатьом під час смаження картоплі так і не вдається домогтися рум’яної та хрумкої скоринки. Найчастіше виходить наполовину варена або наполовину смажена картопля, яку в народі нерідко називають мильною. Розкажемо про головні секрети цієї невигадливої страви, передають Патріоти України.
Деякі досвідчені господині не відразу починають варіння манної крупи. Спочатку цей продукт вирушає на сковороду. Робиться це для досягнення одразу трьох позитивних результатів, передають Патріоти України. По-перше, попереднє обсмажування крупи зробить ...
Мед — смаколик від природи, який споживають не лише, як окремий продукт, а й печуть із ним торти. Додають у каші чи чай замість цукру, використовують під час консервації. Але якщо ви купуєте мед на ринку, а не берете у перевірених людей із пасіки, то в...