ТОП-5 секретів приготування смачної яєчні

Важко уявити популярніший і простий сніданок, ніж смажені курячі яйця. Незважаючи на простоту, приготувати страву правильно та смачно виходить далеко не завжди. Щоб ваша яєчня дарувала лише позитивні емоції, візьміть на озброєння такі поради від досвідчених домогосподарок, передають Патріоти України.

1.Яйця.

Для страви краще вибирати продукт не лише якісний, а й свіжий. Яйця, що пролежали кілька днів краще залишати для варіння чи приготування кондитерських виробів.

2.Рослинна олія.

Щоб страва вийшла не тільки смачною, але й корисною, відмовтеся від соняшникової олії на користь оливкової або арахісової.

3.Температура.

Багато хто знає про те, що найкраще для приготування використовувати яйця кімнатної температури, тому діставайте їх із холодильника до приготування сніданку.

До речі, не варто їх розбивати об сковорідку: краще використовувати з цією метою миску.

4.Спосіб.

Секрет ідеальної яєчні простий: її потрібно готувати на найменшому вогні. Не варто переживати, що це довго: смак і текстура страви сильно відрізнятимуться від “швидкого” варіанту.

5.Подача.

Не варто солити та додавати спеції під час приготування: найкраще додавати ці інгредієнти та свіжу зелень прямо у тарілку.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...