ТОП-5 секретів, щоб деруни завжди були ідеальними

Незважаючи на той факт, що смажені оладки з картоплі готують у різних куточках планети, найсмачнішими вважаються саме деруни: наші господині здатні творити справжні дива. Однак не всім вдається балувати домашніх шедевром кулінарного мистецтва, оскільки не всі господині знають тонкощі приготування, передають Патріоти України.

Які лайфхаки варто взяти на замітку:

  • Для дерунів ідеально підходить тільки стара картопля, в якій багато крохмалю. Молодий овоч сприяє тому, що страва розвалюється на сковорідці.
  • Яйце додають тільки в тому випадку, якщо бояться, що крохмалю обмаль.
  • Якщо ви хочете відчути справжній сільський смак страви, то не додавайте борошно: через неї готова страва набуває неприємного відтінку і смаку.
  • Картоплі не можна дати почорніти, інакше страва вийде несмачною. Для цього до тіста можна додати кілька ложок сметани.
  • Овочі варто натирати на дрібній тертці, навіть цибулю. Якщо ви його просто пошаткуєте, то аромат і смак будуть зовсім не ідеальними.

Оцінять всі! М’ясні оладки на вечерю - швидко та смачно

середа, 2 жовтень 2024, 11:15

риготуйте на вечерю ці неймовірні оладки з курячого фаршу. Дуже швидкий та простий рецепт. Їх люблять і діти, і дорослі, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Фарш можна зробити з філе самостійно, а можна купити готовий. Вбийте до фа...

А ви це знали? Який кефір не варто використовувати для приготування оладок

середа, 2 жовтень 2024, 10:15

Оладки на кефірі виходять пишні та смачні. Не всі знають, що при виборі головного інгредієнта можна помилитися. В результаті оладки не будуть підніматися та гарно смажитися, передають Патріоти України. Суть кефіру в тісті для оладок полягає в тому, що ...