ТОП-5 секретів, щоб домашні пельмені завжди виходили смачними

Домашні пельмені ніколи не порівняєш із покупними: господині старанно підходять як до вибору продуктів, так і до процесу приготування. Магазинні пельмені вважаються шкідливою їжею, тому що до їх складу входить хімія, та й якість м’яса викликає сумнів. Тому краще готуйте їх самостійно, передають Патріоти України.

Які секрети вам допоможуть:

  • Найсмачніші пельмені виходять у тих господинь, хто використовує одразу два види м’яса для фаршу – свинину та яловичину. У такому разі страва виходить неймовірно соковитою. До речі, у відсотковому співвідношенні свинини краще купувати більше;
  • Щоб цибуля давала лише відтінок смаку, його варто пропустити через м’ясорубку;
  • Під час приготування пельменів не можна боятися експериментувати. Так, сміливо додайте у фарш будь-яку зелень та ароматні трави. Варити пельмені можна на бульйоні зі спеціями для супу;
  • Якщо ви стикалися з тим, що пельмені склеюються під час варіння, то просто додайте столову ложку будь-якої рослинної олії;
  • Найкраще подавати пельмені разом зі сметаною та зеленню.
Джерело: ПростоВей

Смакота! Як приготувати курку з грибами у сметанному соусі - ідеальне доповнення до гарніру

середа, 9 жовтень 2024, 22:15

Якщо немає ідей, що приготувати на вечерю до гарніру, приготуйте курку з грибами у сметані. Ідеальний варіант, який підійде як до каш, так і до макаронів чи картоплі, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Змішайте сметану з борошном,...

Смакота! Як приготувати заварні млинці на молоці

середа, 9 жовтень 2024, 18:15

Млинці — смакота, яку особливо приємно готувати в вихідні дні. А потім з варенням, сметаною чи фруктами смачно їсти, запиваючи ароматним чаєм, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Збийте яйця з цукром та сіллю. Продовжу...