Куряча печінка — це відмінний варіант для тих, хто хоче, щоб здорове харчування було смачним та різноманітним. При правильному підході з печінки може вийти ідеальна та вишукана страва, яка приємно здивує ваших друзів та членів сім’ї, передають Патріоти України.
1. Правильний вибір
Якщо ви любите тушковану печінку, то можна купувати заморожений продукт. Однак пам’ятайте, що посмажити її у вас не вийде. Для смаження вибирається виключно охолоджена продукція.
2. Сіль
Якщо ви посолите печінку на початку приготування, то вона буде суха і не дуже смачною, тому сіль додається ближче до кінця приготування. Також не забувайте про те, що готувати вологу печінку не варто: позбавтеся надлишку рідини за допомогою паперових серветок.
3. Цибуля та помідори
Якщо додати ці інгредієнти в тушковану печінку, то вийде надзвичайно смачна і гармонійна страва. На думку експертів, це одне з найвдаліших поєднань у кулінарії.
4. Смаження
Тим, хто любить смажену печінку, необхідно пам’ятати про наступне: викладаємо шматки по черзі, а не всі одразу.
5. Сковорідка
Після того, як ви приготували страву, її найкраще прибрати з плити, оскільки печінка продовжуватиме готуватися. Найправильніше буде перекласти її в інший посуд. Смачних вам страв із печінки!
Куряча грудка — ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України. З грудки...
Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України. Приготовлене так сало відрізняється...