Коли каву доводиться пити без цукру, але при цьому вона просто не лізе в горло, можна замінити «білу отруту» досить незвичайними продуктами, передають Патріоти України.
Ідею можуть підхопити і охочі відкрити для себе новий смак кави, тому що для цього використовуватимуть не тільки мед, але ще корицю та ваніль.
Гречана каша – гарнір популярний, але не всі господині знають, як приготувати гречку розсипчастою та смачною. Мало того, що гречка часто виходить рідкою, так ще й несмачною. З додаванням одного інгредієнта, гречка набуде насиченого та яскравого смаку, ...
Коли каву доводиться пити без цукру, але при цьому вона просто не лізе в горло, можна замінити «білу отруту» досить незвичайними продуктами, передають Патріоти України. Ідею можуть підхопити і охочі відкрити для себе новий смак кави, тому що для цього ...