ТОП-6 помилок при консервації, що перекреслюють усі ваші старання. Як їх більше не допускати

Кожна господиня, яка робить закрутки переймається, щоб усі зусилля не пішли нанівець. То ж яких помилок допускають жінки? Розкажемо, як їх не допускати, передають Патріоти України.

Помилки при консервації

1. Неправильно простерилізовані кришки та банки

Ніколи не жалійте часу на стерилізацію, адже вона вбиває мікроби.

2. Нещільно закриті кришки

Після закривання необхідно перевірити чи у банку не потрапляє повітря. Для цього необхідно перевернути банку, потрусити та перевірити на герметичність.

3. Недотримання чистоти

У бруді розмножуються бактерії. Тож ретельно вимивайте усі овочі та посуд у якому робите консервацію.

4. Недостатньо заповнена тара

Повітря в банці не повинно залишатись, бо це спричинить “вибух”. Наливайте росіл по вінця.

5. Недотримання рецепта

Готуйте консервацію суворо за рецептом.

6. Неправильне зберігання закруток

Після остигання консервації потрібно перемістити її у прохолодне місце: підвал чи комору. Там температура не повинна перевищувати 12 градусів тепла, інакше закрутки псуватимуться та вибухатимуть.

Смачних вам закруток!

Швидко і дуже смачно! Яблучний штрудель з лаваша за 15 хвилин

субота, 23 листопад 2024, 10:14

Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...

Можна сміливо тим, хто на дієті! Кекси з курячого філе

субота, 23 листопад 2024, 9:14

1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити ...