Кожна господиня, яка робить закрутки переймається, щоб усі зусилля не пішли нанівець. То ж яких помилок допускають жінки? Розкажемо, як їх не допускати, передають Патріоти України.
Ніколи не жалійте часу на стерилізацію, адже вона вбиває мікроби.
Після закривання необхідно перевірити чи у банку не потрапляє повітря. Для цього необхідно перевернути банку, потрусити та перевірити на герметичність.
У бруді розмножуються бактерії. Тож ретельно вимивайте усі овочі та посуд у якому робите консервацію.
Повітря в банці не повинно залишатись, бо це спричинить “вибух”. Наливайте росіл по вінця.
Готуйте консервацію суворо за рецептом.
Після остигання консервації потрібно перемістити її у прохолодне місце: підвал чи комору. Там температура не повинна перевищувати 12 градусів тепла, інакше закрутки псуватимуться та вибухатимуть.
Смачних вам закруток!
У середній чашці кави міститься близько 140 мг кофеїну. За даними FDA, безпечна добова норма кофеїну -- до 400 мг, що приблизно дорівнює чотирьом чашкам кави, передають Патріоти України. Доктор наголошує: трохи цукру може покращити роботу мозку, але в...
Експерти попереджають: улюблена кава вранці може повністю нейтралізувати дію популярних вітамінів та мінералів. Або ж узагалі вивести їх із організму, передають Патріоти України. Хочете зберегти здоров’я та енергію? Тоді варто уважніше поставитися до т...