
7 кулінарних хитрощів, передають Патріоти України.
- Щоб уникнути сліз при нарізанні цибулі, розріжте її на 2 половинки і опустіть в холодну воду на 5-10 хв.
- Цибуля не пригорить при обсмажуванні, а отримає золотистий відтінок, якщо перед відправкою на сковороду обваляти її в борошні.
- Бульйон придбає золотистий колір, якщо в каструлю кинути трохи лушпиння цибулі.
- Щоб у процесі варіння цвітна капуста не потемніла, до каструлі додайте трохи молока.
- Уникнути гіркоти баклажанів можна так: нарізати та замочити у солоній воді на 15-30 хв.
- Смак редьки не буде дуже різким, якщо її перед додаванням до салату натерти і добре промити у холодній воді.
- Позбавити кабачки зайвої водянистості можна за допомогою солі. Кабачки нарізають, солять і кладуть у друшляк. У такому вигляді вони мають постояти 60 хв. Хитрість працює також із баклажанами, огірками, помідорами.7 кулінарних хитрощів
- Щоб уникнути сліз при нарізанні цибулі, розріжте її на 2 половинки і опустіть в холодну воду на 5-10 хв.
- Цибуля не пригорить при обсмажуванні, а отримає золотистий відтінок, якщо перед відправкою на сковороду обваляти її в борошні.
- Бульйон придбає золотистий колір, якщо в каструлю кинути трохи лушпиння цибулі.
- Щоб у процесі варіння цвітна капуста не потемніла, до каструлі додайте трохи молока.
- Уникнути гіркоти баклажанів можна так: нарізати та замочити у солоній воді на 15-30 хв.
- Смак редьки не буде дуже різким, якщо її перед додаванням до салату натерти і добре промити у холодній воді.
- Позбавити кабачки зайвої водянистості можна за допомогою солі. Кабачки нарізають, солять і кладуть у друшляк. У такому вигляді вони мають постояти 60 хв. Хитрість працює також із баклажанами, огірками, помідорами.
Дуже часто борщ не набуває того самого яскраво-червоного кольору, завдяки якому виглядає неймовірно апетитно. Аналогічна проблема нерідко дається взнаки і при приготуванні салатів з буряком. Так, вінегрет не завжди виявляється яскравим та строкатим. На...
Важко знайти простіший гарнір, ніж відварена картопля. З приготуванням цієї страви без проблем справляються навіть кулінари-початківці. Однак на виході не завжди виходить страва, яка влаштовує домочадців, передають Патріоти України. Іноді картопля не в...