
7 кулінарних хитрощів, передають Патріоти України.
- Щоб уникнути сліз при нарізанні цибулі, розріжте її на 2 половинки і опустіть в холодну воду на 5-10 хв.
- Цибуля не пригорить при обсмажуванні, а отримає золотистий відтінок, якщо перед відправкою на сковороду обваляти її в борошні.
- Бульйон придбає золотистий колір, якщо в каструлю кинути трохи лушпиння цибулі.
- Щоб у процесі варіння цвітна капуста не потемніла, до каструлі додайте трохи молока.
- Уникнути гіркоти баклажанів можна так: нарізати та замочити у солоній воді на 15-30 хв.
- Смак редьки не буде дуже різким, якщо її перед додаванням до салату натерти і добре промити у холодній воді.
- Позбавити кабачки зайвої водянистості можна за допомогою солі. Кабачки нарізають, солять і кладуть у друшляк. У такому вигляді вони мають постояти 60 хв. Хитрість працює також із баклажанами, огірками, помідорами.7 кулінарних хитрощів
- Щоб уникнути сліз при нарізанні цибулі, розріжте її на 2 половинки і опустіть в холодну воду на 5-10 хв.
- Цибуля не пригорить при обсмажуванні, а отримає золотистий відтінок, якщо перед відправкою на сковороду обваляти її в борошні.
- Бульйон придбає золотистий колір, якщо в каструлю кинути трохи лушпиння цибулі.
- Щоб у процесі варіння цвітна капуста не потемніла, до каструлі додайте трохи молока.
- Уникнути гіркоти баклажанів можна так: нарізати та замочити у солоній воді на 15-30 хв.
- Смак редьки не буде дуже різким, якщо її перед додаванням до салату натерти і добре промити у холодній воді.
- Позбавити кабачки зайвої водянистості можна за допомогою солі. Кабачки нарізають, солять і кладуть у друшляк. У такому вигляді вони мають постояти 60 хв. Хитрість працює також із баклажанами, огірками, помідорами.
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок:
Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...
Якою майстерною не була б господиня, в процесі смаження риби все одно бризки від масла і борошна, що пригоріли, летять у різні боки. Через це після приготування їжі доводиться забиратися на кухні, інакше потім відмити поверхню від жиру буде дуже складн...