
7 кулінарних хитрощів, передають Патріоти України.
- Щоб уникнути сліз при нарізанні цибулі, розріжте її на 2 половинки і опустіть в холодну воду на 5-10 хв.
 - Цибуля не пригорить при обсмажуванні, а отримає золотистий відтінок, якщо перед відправкою на сковороду обваляти її  в борошні.
 - Бульйон придбає золотистий колір, якщо в каструлю кинути трохи лушпиння цибулі.
 - Щоб у процесі варіння цвітна капуста не потемніла, до каструлі додайте трохи молока.
 - Уникнути гіркоти баклажанів можна так: нарізати та замочити у солоній воді на 15-30 хв.
 - Смак редьки не буде дуже різким, якщо її перед додаванням до салату натерти і добре промити у холодній воді.
 - Позбавити кабачки зайвої водянистості можна за допомогою солі. Кабачки нарізають, солять і кладуть у друшляк. У такому вигляді вони мають постояти 60 хв. Хитрість працює також із баклажанами, огірками, помідорами.7 кулінарних хитрощів
- Щоб уникнути сліз при нарізанні цибулі, розріжте її на 2 половинки і опустіть в холодну воду на 5-10 хв.
 - Цибуля не пригорить при обсмажуванні, а отримає золотистий відтінок, якщо перед відправкою на сковороду обваляти її  в борошні.
 - Бульйон придбає золотистий колір, якщо в каструлю кинути трохи лушпиння цибулі.
 - Щоб у процесі варіння цвітна капуста не потемніла, до каструлі додайте трохи молока.
 - Уникнути гіркоти баклажанів можна так: нарізати та замочити у солоній воді на 15-30 хв.
 - Смак редьки не буде дуже різким, якщо її перед додаванням до салату натерти і добре промити у холодній воді.
 - Позбавити кабачки зайвої водянистості можна за допомогою солі. Кабачки нарізають, солять і кладуть у друшляк. У такому вигляді вони мають постояти 60 хв. Хитрість працює також із баклажанами, огірками, помідорами.
 
 
 
			
			
			
			
			
			Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
		 
			
			
			
			
			Смачне та ароматне сало -  справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...