Напрочуд смачний, ніжний і ошатний торт "Зебра" можна приготувати швидко і без випічки. Десерт виходить настільки апетитним та ефектним, що його можна сміливо подавати гостям на святковий стіл, передають Патріоти України.
Інгредієнти: Для мусу:
Для торта:
Спосіб приготування:
Печиво подрібніть у крихту, змішайте з розтопленим вершковим маслом та молоком. На дно рознімної форми викладіть підготовлену масу і добре утрамбуйте ложкою. Поставте у холодильник.
В окремій мисці змішайте сметану та згущене молоко. Желатин залийте молоком, дочекайтеся набухання та прогрійте на водяній бані до розчинення крупинок. Додайте до желатину три ложки сметанної маси, перемішайте і перелийте в крем із сметани тонким струмком при помішуванні.Охолоджені вершки збийте в піну, вмішайте з|із| солодку сметанну масу. Розділіть крем на дві частини, в одну додайте|добавляйте| какао, а в другу - ванільний цукор.
Дістаньте з холодильника форму з коржем із печива, порціями по 3 ст. ложки викладайте крем, чергуючи ванільний та шоколадний. Поставте форму з мусовими ласощами назад у холодильник на 4-5 годин. Застиглий торт "Зебра" без випічки акуратно витягніть із форми, наріжте порційними шматочками. Смачного!
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...