Напрочуд смачний, ніжний і ошатний торт "Зебра" можна приготувати швидко і без випічки. Десерт виходить настільки апетитним та ефектним, що його можна сміливо подавати гостям на святковий стіл, передають Патріоти України.
Інгредієнти: Для мусу:
Для торта:
Спосіб приготування:
Печиво подрібніть у крихту, змішайте з розтопленим вершковим маслом та молоком. На дно рознімної форми викладіть підготовлену масу і добре утрамбуйте ложкою. Поставте у холодильник.
В окремій мисці змішайте сметану та згущене молоко. Желатин залийте молоком, дочекайтеся набухання та прогрійте на водяній бані до розчинення крупинок. Додайте до желатину три ложки сметанної маси, перемішайте і перелийте в крем із сметани тонким струмком при помішуванні.Охолоджені вершки збийте в піну, вмішайте з|із| солодку сметанну масу. Розділіть крем на дві частини, в одну додайте|добавляйте| какао, а в другу - ванільний цукор.
Дістаньте з холодильника форму з коржем із печива, порціями по 3 ст. ложки викладайте крем, чергуючи ванільний та шоколадний. Поставте форму з мусовими ласощами назад у холодильник на 4-5 годин. Застиглий торт "Зебра" без випічки акуратно витягніть із форми, наріжте порційними шматочками. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...