Гусака, фаршированого яблуками та сухофруктами найчастіше можна побачити на різдвяному або новорічному столі. Ця страва вже стала символом зимових свят і традиційно рік у рік з’являється на наших столах. Запечений гусак стане справжньою окрасою святкового столу та займе на ньому найпочесніше місце. Особливо виграшно він виглядатиме на новорічному столі. За допомогою цього простого покрокового рецепта ви легко приготуєте цю страву. Патріоти України пропонують рецепт, за яким коронне блюдо вийде соковитим та смачним.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...