Треба лише 10 хвилин! Як приготувати спагетті "як у ресторані"

Багато господинь вибирають спагетті лише як гарнір, проте з макаронних виробів можна самостійно приготувати відмінну страву ресторанної якості. Головне завдання полягає в тому, щоб приготувати апетитне спагетті із соусом, передають Патріоти України.

Як це зробити

Для початку в каструлі потрібно закип’ятити достатню кількість води з сіллю та олією і відправити в воду макарони.

Подивіться на упаковці орієнтовний час приготування.

Від цього потрібно відібрати пару хвилин, адже доводити до готовності страву ми будемо вже в сковорідці з соусом.

Тим часом можна займатись другою частиною пасти. Відмінним вибором стане приготування будь-яких овочів. Наприклад, можна взяти заморожені напівфабрикати.

Обсмажте їх на олії, посоліть і додайте прянощі.

Макарони потрібно відкинути на друшляк і відправити до овочів. Також не забудьте взяти один черпак води, що залишилася з-під варіння спагетті.

На невеликому вогні паста готується дві-три хвилини.

Після того, як вогонь вимкнений, потрібно додати шматочок вершкового масла.

За бажанням подається страва з тертим сиром.

Секретний рецепт: Картопля вийде ідеально хрусткою та золотистою

середа, 8 травень 2024, 11:28

Запечена картопля – це ідеальний гарнір до м'яса та риби. Але лише в тому разі, якщо шматочки виходять золотистими та хрусткими. Тому для бажаного ефекту обов'язково скористайтесь пропонованими лайфхаками. Про те, як приготувати ідеально хрустку картоп...

А ви це знали? Чому спочатку смажать цибулю, а потім м’ясо

середа, 8 травень 2024, 11:10

Сперечатись про смаки - не найблагородніше заняття, тим більше, якщо справа стосується кулінарії, передають Патріоти України. В цьому випадку вірніше буде звертати увагу не на смакові уподобання, а скоріше на досвід і здоровий глузд. Інакше можна прост...