Треба лише 10 хвилин! Як приготувати спагетті "як у ресторані"

Багато господинь вибирають спагетті лише як гарнір, проте з макаронних виробів можна самостійно приготувати відмінну страву ресторанної якості. Головне завдання полягає в тому, щоб приготувати апетитне спагетті із соусом, передають Патріоти України.

Як це зробити

Для початку в каструлі потрібно закип’ятити достатню кількість води з сіллю та олією і відправити в воду макарони.

Подивіться на упаковці орієнтовний час приготування.

Від цього потрібно відібрати пару хвилин, адже доводити до готовності страву ми будемо вже в сковорідці з соусом.

Тим часом можна займатись другою частиною пасти. Відмінним вибором стане приготування будь-яких овочів. Наприклад, можна взяти заморожені напівфабрикати.

Обсмажте їх на олії, посоліть і додайте прянощі.

Макарони потрібно відкинути на друшляк і відправити до овочів. Також не забудьте взяти один черпак води, що залишилася з-під варіння спагетті.

На невеликому вогні паста готується дві-три хвилини.

Після того, як вогонь вимкнений, потрібно додати шматочок вершкового масла.

За бажанням подається страва з тертим сиром.

Господиням на замітку! Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

понеділок, 20 січень 2025, 10:13

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...

Секрет господинь! Що зробити, щоб котлети не прилипали до сковороди

понеділок, 20 січень 2025, 9:12

При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...