
Багато господинь вибирають спагетті лише як гарнір, проте з макаронних виробів можна самостійно приготувати відмінну страву ресторанної якості. Головне завдання полягає в тому, щоб приготувати апетитне спагетті із соусом, передають Патріоти України.
Для початку в каструлі потрібно закип’ятити достатню кількість води з сіллю та олією і відправити в воду макарони.
Подивіться на упаковці орієнтовний час приготування.
Від цього потрібно відібрати пару хвилин, адже доводити до готовності страву ми будемо вже в сковорідці з соусом.
Тим часом можна займатись другою частиною пасти. Відмінним вибором стане приготування будь-яких овочів. Наприклад, можна взяти заморожені напівфабрикати.
Обсмажте їх на олії, посоліть і додайте прянощі.
Макарони потрібно відкинути на друшляк і відправити до овочів. Також не забудьте взяти один черпак води, що залишилася з-під варіння спагетті.
На невеликому вогні паста готується дві-три хвилини.
Після того, як вогонь вимкнений, потрібно додати шматочок вершкового масла.
За бажанням подається страва з тертим сиром.
Куряче філе часто вважають універсальним продуктом, але багато хто стикається з однією проблемою – після приготування м’ясо виходить сухим і жорстким, передають Патріоти України. Це трапляється навіть тоді, коли дотримуватись часу приготування. Є прос...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...