Треба лише 20 хвилин! Шеф-кухар підказав спосіб приготувати ідеальну картоплю

Цей рецепт просто показує, як можна протягом всього 20 хвилин, зробити найсмачнішу картоплю, яка стане прекрасним гарніром до будь-яких закусок, передають Патріоти України.

Щоб вийшла хрустка картопля фрі, зовсім необов’язково використовувати величезну кількість соняшникової олії і масу солі і спецій. Для смачної страви, досить взяти яєчний білок, який і створить хрустку скоринку і допоможе зберегти м’яку середину.

Картоплю ріжемо соломкою і просушуємо паперовими рушниками. Білки збиваємо до густої маси і поливаємо ними картоплю.

Викладаємо картоплю на деко, посипаємо сіллю і різними спеціями за смаком і запікаємо в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин. Час приготування залежить від розміру соломки картоплі. Молода картопля запікається швидше, чим стара, це також слід враховувати.

Гарнір подаємо з салатами, м’ясними та рибними закусками, домашніми соусами. Якщо готуєте на сковорідці, тоді соломку викладаємо невеликими порціями в невелику кількість олії і обсмажуємо. Процес не займає більше 5 – 7 хвилин, звичайно, якщо соломка нарізана НЕ великими шматками.

Секрет досвідчених господинь! Що треба зробити, щоб випічка не ставала черствою

неділя, 28 квітень 2024, 7:39

М’яка булка з начинкою, рулет, пиріг - хто ж не любить випічку. До чаю так приємно відрізати смачний шматок та поласувати ним. Єдина прикрість, що через деякий час після випікання випічка стає черствою. Проте є декілька секретів, як можна виправити сит...

Лайфхак, який позбавить хімії магазину курку - вона стане смачнішою!

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...