Цей рецепт просто показує, як можна протягом всього 20 хвилин, зробити найсмачнішу картоплю, яка стане прекрасним гарніром до будь-яких закусок, передають Патріоти України.
Щоб вийшла хрустка картопля фрі, зовсім необов’язково використовувати величезну кількість соняшникової олії і масу солі і спецій. Для смачної страви, досить взяти яєчний білок, який і створить хрустку скоринку і допоможе зберегти м’яку середину.
Картоплю ріжемо соломкою і просушуємо паперовими рушниками. Білки збиваємо до густої маси і поливаємо ними картоплю.
Викладаємо картоплю на деко, посипаємо сіллю і різними спеціями за смаком і запікаємо в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин. Час приготування залежить від розміру соломки картоплі. Молода картопля запікається швидше, чим стара, це також слід враховувати.
Гарнір подаємо з салатами, м’ясними та рибними закусками, домашніми соусами. Якщо готуєте на сковорідці, тоді соломку викладаємо невеликими порціями в невелику кількість олії і обсмажуємо. Процес не займає більше 5 – 7 хвилин, звичайно, якщо соломка нарізана НЕ великими шматками.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...