Цей рецепт просто показує, як можна протягом всього 20 хвилин, зробити найсмачнішу картоплю, яка стане прекрасним гарніром до будь-яких закусок, передають Патріоти України.
Щоб вийшла хрустка картопля фрі, зовсім необов’язково використовувати величезну кількість соняшникової олії і масу солі і спецій. Для смачної страви, досить взяти яєчний білок, який і створить хрустку скоринку і допоможе зберегти м’яку середину.
Картоплю ріжемо соломкою і просушуємо паперовими рушниками. Білки збиваємо до густої маси і поливаємо ними картоплю.
Викладаємо картоплю на деко, посипаємо сіллю і різними спеціями за смаком і запікаємо в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин. Час приготування залежить від розміру соломки картоплі. Молода картопля запікається швидше, чим стара, це також слід враховувати.
Гарнір подаємо з салатами, м’ясними та рибними закусками, домашніми соусами. Якщо готуєте на сковорідці, тоді соломку викладаємо невеликими порціями в невелику кількість олії і обсмажуємо. Процес не займає більше 5 – 7 хвилин, звичайно, якщо соломка нарізана НЕ великими шматками.
Готують піцу на коржі з цукіні, кабачків, фаршу, а ми пропонуємо спробувати картопляну. Приготуйтесь, бо вона вам дуже сподобається, передають Патріоти України. Для приготування піци потрібні наступні продукти:. Картопляне пюре викладіть на сковороду б...
Під час приготування котлет іноді буває, що готові м’ясні вироби плоскі та збиті. На смак досить сухі та жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. Як цього уникнути або що робити, якщо так сталося? Ділимося порадами з досвіду, передають Патріоти У...