
Такий смачний торт можна готувати дуже часто. Ви спитаєте чому? Тому що він готується елементарно швидко, а для приготування потрібно лише чотири основних компоненти. Можете навіть не зізнаватись гостям, що на торт ви витратили всього пів години, передають Патріоти України.
Отже, вам знадобляться наступні компоненти:
Візьміть глибоку миску. Викладіть в неї сметану та цукрову пудру. Збийте до розчинення цукру. Потім долийте вершки. Міксером збийте масу до пишної консистенції.
З пряників зріжте верхушки. Якщо цього не зробити, вони не зможуть взяти вологу від крему. У форму-тортівницю викладіть шар пряників, шар крему та банани кружальцями. Повторіть так декілька разів до закінчення інгредієнтів.
Задекоруйте торт тертим шоколадом. Поставте його у холодильник, щоб він став ще смачнішим. Скоріше робіть чай, бо не вистачає терпцю, щоб дочекатись його куштування.
Промивати макарони після варіння потрібно не завжди - усе залежить від того, як саме ви плануєте їх використовувати. Кулінари пояснюють: якщо паста подається з соусом або додається до супу, промивати її не варто, адже вода змиває крохмаль, який робить ...
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...