Треба лише яблуко й кориця! Як приготувати напій для прискорення метаболізму - допоможе схуднути

Метаболізм та швидкість цього процесу впливають на ефективність схуднення. Якщо для вас актуальне це питання, тоді треба споживати натуральний та корисний напій за цим рецептом. Приготувати його дуже просто, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні компоненти:

  • яблуко — 1 шт.;
  • вода — 300 мл;
  • мелена кориця — 1 ч.л. з гіркою.

Як приготувати та споживати

Яблуко наріжте тонкими скибками. Залийте водою та додайте корицю. Напій треба настояти в прохолодному місці протягом 2 годин.

Зверніть увагу, що випивати його потрібно перед сном на ніч. Саме такий напій в зазначений час найкраще запускає метаболізм в організмі. А це позбавлення жирових відкладень та допомога у виведенні зайвої рідини з організму. Смачного!

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...