Треба лише півгодинки: Рецепт вишуканих сирників з апельсинами від шеф-кухаря Володимира Ярославського

Здивуйте свою половинку смачним сніданком, на приготування якого вам потрібно всього 30 – 40 хвилин. Сирники – відмінний варіант, а ще додайте апельсинового соусу... Смакота! Щоб ваші сирники вдалися, обов'язково відіжміть сир через марлю, щоб позбутися зайвої вологи. Якщо цього не зробити – вони розлізуться під час приготування, передають Патріоти України.

Ще один секрет смачного тіста на сирники – не замішуйте його занадто довго: з'єднали інгредієнти, замішали, сформували та одразу смажте.

Рецепт сирників з апельсинами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2


Приготування:

  1. Ретельно змішайте сир з жовтком за допомогою виделки. Всипте борошно та ще раз перемішайте.
  2. Викладіть сирне тісто на стіл та сформуйте "ковбаску". Наріжте її ножем та трішки примніть руками. За допомогою тупої частини ножа сформуйте сирники та присипте їх борошном.
  3. Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії та обсмажте сирник до рум'яної скоринки з обох сторін.
  4. Готуємо апельсиновий соус


    Приготування:

    1. Ретельно помийте апельсини, зніміть з них шкірку (цедру). Тоненько наріжте її соломкою.
    2. М'якоть апельсину почистіть від шкірочки та розділіть на дольки. З решти – вичавіть сік.
    3. На окремій сковорідці прогрійте апельсиновий сік з цукром, ромом та цедрою. Викладіть сирники та доведіть до кипіння.
    4. Дайте алкоголю випаруватися, а соусу трішки загуснути. Страва готова. Смачного!

Xитрість досвідчених кухарів, яка допоможе приготувати «соковиті відбивні

понеділок, 5 травень 2025, 18:12

Любителі смачненько поїсти певно не відмовляться від соковитої відбивної, передають Патріоти України. Якщо ви засвоїте поради по її приготуванню, то з легкістю справитесь з цією задачею. Як вибрати м’ясо. Звісно, найсмачніші відбивні приготуються зі св...

ТОП-3 способи засолити вдома смачну червону рибу

понеділок, 5 травень 2025, 17:12

Можна засолити червону рибу без величезної кількості олії та неприємного присмаку. І найголовніше – дуже швидко, передають Патріоти України. Рибу можна купувати цілу, а можна вже готове філе. Детальніше розповість Вікторія Силка – блогер, технолог рест...