Треба просто підсмажити: Рецепт хрумкого смугастого печива без випікання у духовці

Смугасте печиво на сковородіТаке смугасте печиво – це справжня знахідка для кожної господині, яка любить дивувати свою сім`ю незвичайними смаколиками. Тісто для печива – елементарне і готується за лічені хвилини без додавання дріжджів. Але найбільша перевага та зручність смаколика у тому, що його не потрібно випікати у духовці, а можна просто посмажити на сковороді. Важливо лише зрозуміти, як повторити смугасте забарвлення. Рецептом смугастого печива на сковороді поділився фудблогер Денис Тимчук (kulynarist) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • борошно – 300 г
  • кукурудзяний крохмаль – 15 г
  • цукор – 60 г
  • згущене молоко – 40 мл
  • вершкове масло – 50 г
  • какао – 2 ст. л.
  • ванілін – 1/2 ч. л.
  • вода – 100 мл
  • сіль

Спосіб приготування:

1. У миску просіяти борошно та крохмаль.

2. Налити згущене молоко.

3. Додати цукор, дрібку солі, ванілін та вершкове масло. Перемішати до однорідності.

4. Налити воду та замісити тісто.

5. Поділити тісто на 2 однакових частини. В одну з них насипати какао. Перемішати.

6. Кожну частину покласти в пакет і розкачати у два однакових прямокутники.

7. Зняти з тіста пакети. Покласти дві частини одна на одну та загорнути у трубочку. Покласти в морозильну камеру на 3 години.

8. Порізати трубочку тонкими порційними шматками.

8. Посмажити печиво у великій кількості олії. Викласти на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.

9. При подачі можна посипати цукровою пудрою.

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...