Таке смугасте печиво – це справжня знахідка для кожної господині, яка любить дивувати свою сім`ю незвичайними смаколиками. Тісто для печива – елементарне і готується за лічені хвилини без додавання дріжджів. Але найбільша перевага та зручність смаколика у тому, що його не потрібно випікати у духовці, а можна просто посмажити на сковороді. Важливо лише зрозуміти, як повторити смугасте забарвлення. Рецептом смугастого печива на сковороді поділився фудблогер Денис Тимчук (kulynarist) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У миску просіяти борошно та крохмаль.
2. Налити згущене молоко.
3. Додати цукор, дрібку солі, ванілін та вершкове масло. Перемішати до однорідності.
4. Налити воду та замісити тісто.
5. Поділити тісто на 2 однакових частини. В одну з них насипати какао. Перемішати.
6. Кожну частину покласти в пакет і розкачати у два однакових прямокутники.
7. Зняти з тіста пакети. Покласти дві частини одна на одну та загорнути у трубочку. Покласти в морозильну камеру на 3 години.
8. Порізати трубочку тонкими порційними шматками.
8. Посмажити печиво у великій кількості олії. Викласти на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.
9. При подачі можна посипати цукровою пудрою.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...