Таке смугасте печиво – це справжня знахідка для кожної господині, яка любить дивувати свою сім`ю незвичайними смаколиками. Тісто для печива – елементарне і готується за лічені хвилини без додавання дріжджів. Але найбільша перевага та зручність смаколика у тому, що його не потрібно випікати у духовці, а можна просто посмажити на сковороді. Важливо лише зрозуміти, як повторити смугасте забарвлення. Рецептом смугастого печива на сковороді поділився фудблогер Денис Тимчук (kulynarist) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У миску просіяти борошно та крохмаль.
2. Налити згущене молоко.
3. Додати цукор, дрібку солі, ванілін та вершкове масло. Перемішати до однорідності.
4. Налити воду та замісити тісто.
5. Поділити тісто на 2 однакових частини. В одну з них насипати какао. Перемішати.
6. Кожну частину покласти в пакет і розкачати у два однакових прямокутники.
7. Зняти з тіста пакети. Покласти дві частини одна на одну та загорнути у трубочку. Покласти в морозильну камеру на 3 години.
8. Порізати трубочку тонкими порційними шматками.
8. Посмажити печиво у великій кількості олії. Викласти на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.
9. При подачі можна посипати цукровою пудрою.
Хвороби серця залишаються одними з найпоширеніших і найнебезпечніших. Медики кажуть, що важливо знижувати ризики, контролюючи харчування, вагу, рівень фізичної активності, відмову від паління та алкоголю, передають Патріоти України. Але є й чинники, на...
Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...