Треба всього 30 хвилин! Грузинський метод приготування курячих сердечок

Смачне доповнення до гарніру за 30 хвилин. Готувати сердечка по-грузинськи просто, а результат припаде до смаку навіть запеклим м’ясоїдам. Грузинський варіант приготування сердечок універсальний для будь-якого гарніру. Доповніть їх свіжим овочевим салатом або картоплею – вуа-ля, смачний обід готовий, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • 0,5 кг сердечки
  • 1 середня цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • сіль по кусув
  • ягоди граната
  • по ⅓ ч.л. чорного перцю і коріандру
  • 4 гілочки кінзи
  • 30 г вершкового масла
  • 2 ст л соняшникової олії
  • 100 мл води

Покроковий процес приготування:

Дрібно січемо часник, цибулю і кинзу. Все в окремих ємностях.

Гріємо соняшникову олію в сковороді і обсмажуємо цибулю на середньому вогні.

Кладемо часник і продовжуємо смажити ще 1 хвилину.

Викладаємо сердечка, перчимо, солимо, посипаємо коріандром. Млоїмо під кришкою 2 хвилини. Заливаємо водою і млоїмо на мінімальному вогні 22 хвилини.

Додаємо шматочок вершкового масла і зелень кінзи і вимикаємо плиту.

Подаємо сердечка по-грузинськи з улюбленим гарніром і зернами граната.

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...