Смачне доповнення до гарніру за 30 хвилин. Готувати сердечка по-грузинськи просто, а результат припаде до смаку навіть запеклим м’ясоїдам. Грузинський варіант приготування сердечок універсальний для будь-якого гарніру. Доповніть їх свіжим овочевим салатом або картоплею – вуа-ля, смачний обід готовий, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Дрібно січемо часник, цибулю і кинзу. Все в окремих ємностях.
Гріємо соняшникову олію в сковороді і обсмажуємо цибулю на середньому вогні.
Кладемо часник і продовжуємо смажити ще 1 хвилину.
Викладаємо сердечка, перчимо, солимо, посипаємо коріандром. Млоїмо під кришкою 2 хвилини. Заливаємо водою і млоїмо на мінімальному вогні 22 хвилини.
Додаємо шматочок вершкового масла і зелень кінзи і вимикаємо плиту.
Подаємо сердечка по-грузинськи з улюбленим гарніром і зернами граната.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...