Треба всього 30 хвилин! Грузинський метод приготування курячих сердечок

Смачне доповнення до гарніру за 30 хвилин. Готувати сердечка по-грузинськи просто, а результат припаде до смаку навіть запеклим м’ясоїдам. Грузинський варіант приготування сердечок універсальний для будь-якого гарніру. Доповніть їх свіжим овочевим салатом або картоплею – вуа-ля, смачний обід готовий, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • 0,5 кг сердечки
  • 1 середня цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • сіль по кусув
  • ягоди граната
  • по ⅓ ч.л. чорного перцю і коріандру
  • 4 гілочки кінзи
  • 30 г вершкового масла
  • 2 ст л соняшникової олії
  • 100 мл води

Покроковий процес приготування:

Дрібно січемо часник, цибулю і кинзу. Все в окремих ємностях.

Гріємо соняшникову олію в сковороді і обсмажуємо цибулю на середньому вогні.

Кладемо часник і продовжуємо смажити ще 1 хвилину.

Викладаємо сердечка, перчимо, солимо, посипаємо коріандром. Млоїмо під кришкою 2 хвилини. Заливаємо водою і млоїмо на мінімальному вогні 22 хвилини.

Додаємо шматочок вершкового масла і зелень кінзи і вимикаємо плиту.

Подаємо сердечка по-грузинськи з улюбленим гарніром і зернами граната.

Ці продукти краще не їсти на вечерю - вони заважають спати й підвищують тиск

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 12:45

Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...

А ви це знали? Навіщо додавати цукор під час варіння картоплі

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 5:35

Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...