Треба всього 30 хвилин! Грузинський метод приготування курячих сердечок

Смачне доповнення до гарніру за 30 хвилин. Готувати сердечка по-грузинськи просто, а результат припаде до смаку навіть запеклим м’ясоїдам. Грузинський варіант приготування сердечок універсальний для будь-якого гарніру. Доповніть їх свіжим овочевим салатом або картоплею – вуа-ля, смачний обід готовий, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • 0,5 кг сердечки
  • 1 середня цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • сіль по кусув
  • ягоди граната
  • по ⅓ ч.л. чорного перцю і коріандру
  • 4 гілочки кінзи
  • 30 г вершкового масла
  • 2 ст л соняшникової олії
  • 100 мл води

Покроковий процес приготування:

Дрібно січемо часник, цибулю і кинзу. Все в окремих ємностях.

Гріємо соняшникову олію в сковороді і обсмажуємо цибулю на середньому вогні.

Кладемо часник і продовжуємо смажити ще 1 хвилину.

Викладаємо сердечка, перчимо, солимо, посипаємо коріандром. Млоїмо під кришкою 2 хвилини. Заливаємо водою і млоїмо на мінімальному вогні 22 хвилини.

Додаємо шматочок вершкового масла і зелень кінзи і вимикаємо плиту.

Подаємо сердечка по-грузинськи з улюбленим гарніром і зернами граната.

Хочете їсти мандарини без шкоди? Дотримуйтеся цих правил

четвер, 20 листопад 2025, 19:08

Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...

Дуже корисні для серця: Названо продукти, у яких калію більше, ніж у бананах

четвер, 20 листопад 2025, 16:56

Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...