
Пиріг – відмінний варіант для ситного обіду та навіть вечері, до того ж готуються всі пироги без винятку дуже швидко й просто. Достатньо всього лише – вибрати рецепт на ваш смак й готувати, але чітко дотримуючись пропорції. Патріоти України діляться рецептом незвичайного пирога, а саме – осетинського із зеленню та сиром, який ви приготуєте дуже швидко.
Для початку зазначимо, що є головним у приготуванні цієї страви:
- хороше борошно
 - вершкове масло
 - дріжджі сухі
 - осетинський сир
 
Інгредієнти:
- кріп – 150 г
 - сметана – 100 г
 - зелена цибуля – 150 г
 - масло вершкове – 50 г
 - осетинський сир – 150 г
 - дріжджі сухі – 7 г
 - кефір – 250 мл
 - сіль – 0,5 ч. л.
 
- масло вершкове – 50 г
 - борошно пшеничне – 2 склянки
 
Спосіб приготування:
- Тісто: розведіть дріжджі в 0,5 склянці кефіру.
 - Просійте борошно, додайте сіль, налийте кефір, дріжджі та розм'якшене вершкове масло, ретельно перемішайте й руками замісіть тісто.
 - Викладіть його в велику миску, накрийте харчовою плівкою й так залиште на 1,5-2 години, щоб воно добре "підійшло".
 - Начинка: помийте всю зелень, наріжте дрібно. Натріть сир й додайте туди ж, ретельно перемішайте.
 - Готове тісто добре розкачайте, викладіть начинку й правильно скрутіть, а саме – витягніть руками кінці пирога й поступово стягніть їх до центру, вологими руками акуратно їх защипайте, щоб начинка не випала.
 - Змастіть форму для запікання вершковим маслом, перекладіть пиріг, обов'язково зробіть всередині отвір та вставте трубочку, відправте на 15-20 хвилин випікатися при 200 С.
 
 
			
			
			
			
			
			Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
		 
			
			
			
			
			Смачне та ароматне сало -  справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...