Треба знати секретний інгредієнт: Рецепт курки по-єврейськи без духовки

Для того, щоб курка вийшла соковитою та смачною, її можна запекти, начинивши крупами, фруктами або багатьма іншими інгредієнтами. Але такий спосіб потребує досить багато часу. Ідеальне ніжне м'ясо зі скоринкою можна приготувати навіть на сковорідці, використавши один особливий інгредієнт. Ідея приготування опублікована на сторінці monika_pp_ в Instagram, передають Патріоти України.

За цим рецептом курку тушкують на просмаженій карамелізованій цибулі з додаванням соди. М'ясо виходить дуже ніжним, соковитим та зі скоринкою.

Курка по-єврейськи без духовки:

  • курка – 1 кг
  • цибуля – 400 г
  • олія – 50 мл
  • сода – 0,5 ч. л.
  • сіль – 1,5 ч. л.
  • перець чорний – 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Цибулю подрібнити кубиком.

2. Помістити на розігріту сковорідку з олією.

3. Смажити до золотистості, а потім додати соду і готувати до карамелізації.

4. Зверху викласти курячі гомілки.

5. Додати сіль і перець.

6. Тушкувати під кришкою 20 хвилин.

9. Викласти на тарілку і полити зверху цибулевим соусом.

Популярна олія може сприяти набору ваги - що показало нове дослідження

субота, 27 грудень 2025, 17:15

Дослідження Каліфорнійського університету в Ріверсайді показало, що часте споживання соєвої олії може призвести до значного збільшення ваги. Експерименти на мишах продемонстрували: тварини, яких годували їжею з великою кількістю соєвої олії, набирали в...

Ідеальний компот із сухофруктів: Скільки часу його варити?

субота, 27 грудень 2025, 13:05

Як приготувати ідеальний компот із сухофруктів, передають Патріоти України. Компот із сухофруктів не потребує багатогодинного кип’ятіння – достатньо замочування та 15–20 хвилин варіння, після чого потрібно дати йому настоятися. Результат – ароматний, н...