Треба знати секретний інгредієнт: Рецепт курки по-єврейськи без духовки

Для того, щоб курка вийшла соковитою та смачною, її можна запекти, начинивши крупами, фруктами або багатьма іншими інгредієнтами. Але такий спосіб потребує досить багато часу. Ідеальне ніжне м'ясо зі скоринкою можна приготувати навіть на сковорідці, використавши один особливий інгредієнт. Ідея приготування опублікована на сторінці monika_pp_ в Instagram, передають Патріоти України.

За цим рецептом курку тушкують на просмаженій карамелізованій цибулі з додаванням соди. М'ясо виходить дуже ніжним, соковитим та зі скоринкою.

Курка по-єврейськи без духовки:

  • курка – 1 кг
  • цибуля – 400 г
  • олія – 50 мл
  • сода – 0,5 ч. л.
  • сіль – 1,5 ч. л.
  • перець чорний – 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Цибулю подрібнити кубиком.

2. Помістити на розігріту сковорідку з олією.

3. Смажити до золотистості, а потім додати соду і готувати до карамелізації.

4. Зверху викласти курячі гомілки.

5. Додати сіль і перець.

6. Тушкувати під кришкою 20 хвилин.

9. Викласти на тарілку і полити зверху цибулевим соусом.

Ніколи не готуйте картоплю так - лікарі попереджають про ризики

понеділок, 7 липень 2025, 7:30

Картопля - улюблений гарнір мільйонів, але одна помилка на кухні перетворює її з поживної страви на справжню катастрофу. Експерти в галузі харчування попереджають: цей метод приготування не лише псує смак, а й знижує поживну цінність страви до мінімуму...

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 18:45

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...