
За цим рецептом курку тушкують на просмаженій карамелізованій цибулі з додаванням соди. М'ясо виходить дуже ніжним, соковитим та зі скоринкою.
Курка по-єврейськи без духовки:
Спосіб приготування:
1. Цибулю подрібнити кубиком.
2. Помістити на розігріту сковорідку з олією.
3. Смажити до золотистості, а потім додати соду і готувати до карамелізації.
4. Зверху викласти курячі гомілки.
5. Додати сіль і перець.
6. Тушкувати під кришкою 20 хвилин.
9. Викласти на тарілку і полити зверху цибулевим соусом.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...