
Смажена їжа завжди була, є і буде частиною нашого життя. Чи то вдома, чи то в ресторані, таку їжу люблять усі, передають Патріоти України.
Жарка продуктів - найпоширеніший спосіб приготування їжі. Насправді це, мабуть, найпростіший спосіб приготування їжі. Але проблема в тому, що при жарінні їжі може виділятися багато жиру та олії, які, в процесі приготування, сильно бризкають.
Бризки олії є одним із найпоширеніших ризиків для здоров'я на кухні. Вони можуть не тільки викликати серйозні опіки, а й спричинити слизьку кухонну підлогу. Щоб цього не сталося, ми знайшли пару лайфхаків про те, як запобігти розбризкуванню олії під час смаження.
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...