
Смажена їжа завжди була, є і буде частиною нашого життя. Чи то вдома, чи то в ресторані, таку їжу люблять усі, передають Патріоти України.
Жарка продуктів - найпоширеніший спосіб приготування їжі. Насправді це, мабуть, найпростіший спосіб приготування їжі. Але проблема в тому, що при жарінні їжі може виділятися багато жиру та олії, які, в процесі приготування, сильно бризкають.
Бризки олії є одним із найпоширеніших ризиків для здоров'я на кухні. Вони можуть не тільки викликати серйозні опіки, а й спричинити слизьку кухонну підлогу. Щоб цього не сталося, ми знайшли пару лайфхаків про те, як запобігти розбризкуванню олії під час смаження.
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...