Це дуже смачно! Деруни по-селянськи з печінкою

Готуємо деруни по-селянськи. В якості начинки використовуємо курячу печінку, також можна взяти гриби або інші компоненти за смаком, передають Патріоти України.

Деруни за даним рецептом виходять пишними і м’якими. Страва готується дуже швидко, відмінно підійде для ситного і корисного сніданку. Подаються деруни в гарячому вигляді, обов’язково зі сметаною.

Необхідні продукти:

  • Картопля – 330 г
  • Куряча печінка – 200 г
  • Цибуля ріпчаста – 70 г
  • Борошно – 70 г
  • Сметана – 20 г
  • Яйце куряче – 2 шт
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Чорний мелений перець – 1/2 ч.л
  • Соняшникова олія – 6 ст.л

Покроковий процес приготування:

1. Печінку промийте, наріжте дрібними кубиками, обсмажте в олії на сковорідці. Смажте печінку 5 хвилин на сильному вогні, щоб вона вийшла соковитою і м’якою всередині. Після смаження печінку трохи охолодіть.

2. Бульби картоплі очистіть, натріть на середній або великій тертці. Цибулю також натріть на тертці або подрібніть в блендері в пюре, додайте до картоплі.

3. Вбийте яйця, додайте сметану, перемішайте.

4. Перекиньте зі сковороди охололу печінку, перемішайте.

5. Всипте необхідну кількість борошна, сіль і перець за смаком.

6. Всі компоненти ретельно перемішайте.

7. Сковороду нагрійте, влийте олію. У гарячу олію столовою ложкою викладіть невелику порцію маси, формуючи круглі заготовки. Смажте деруни на середньому вогні під кришкою по 2-3 хвилини з кожного боку.

8. Таким чином посмажте всі екземпляри. Перед кожною новою порцією підливайте в сковороду олію.

9. Після смаження деруни викладіть на серветку, щоб вона ввібрала зайву олію. Деруни подайте на стіл в теплому вигляді, доповніть сметаною. Смачного!

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...