Це дуже смачно! Готуємо пишні бананові панкейки - інгредієнти є на кожній кухні

Порадуйте себе або свою сім'ю пишними і смачними панкейками з бананом на сніданок. Тим більше готувати їх дуже просто, а інгредієнти знайдуться на кожній кухні. Рецепт опублікований на сторінці Їмо вдома в Facebook, зазначають Патріоти України..

Інгредієнт

  • яйця курячі - 2 шт.
  • борошно 1 сорт - 150 г
  • рисове борошно -70 г
  • рослинна олія - 1 ст. л.
  • цукор - 100 г
  • банани - 2 шт.
  • розпушувач - 1 ч. л.
  • сіль - 1 щіпка
  • молоко - 130 мл

Покроковий рецепт приготування

З'єднайте в ємності молоко, цукор, рослинне масло, сіль і яйця. Перемішайте вінчиком, щоб інгредієнти поєдналися. Можна з'єднати в блендері. З'єднайте два види борошна і розпушувач. Перемішайте.

Розімніть виделкою банан до стану пюре (або за допомогою блендера). З'єднайте суміш молока, яєць, цукру, солі, рослинного масла з банановим пюре. Перемішайте до однорідності. До отриманої суміші додайте два види борошна і розпушувач. Перемішайте. Тісто готове. Випікайте на сухій сковороді на слабкому вогні. Як тільки на поверхні з'являться бульбашки, перевертаємо на іншу сторону панкейки.

З даної кількості тіста виходить 14 панкейків діаметром 10 см. Вони виходять дуже смачні і пористі. Смачного вам!

Це може здивувати! У яких продуктах найбільше кальцію

понеділок, 20 жовтень 2025, 19:45

Кальцій (Ca) є найпоширенішим мінералом у людському організмі. Він становить більшу частину структури кісткової та зубної тканини. Дізнайтеся, де найбільше кальцію в їжі та які продукти варто вживати, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. В о...

Не робіть помилок! Чому заварна кава виходить без смаку

понеділок, 20 жовтень 2025, 16:56

Навіть найдорожча кава може втратити свій смак, якщо під час заварювання допустити кілька базових помилок. Неправильна температура води, неточні пропорції або неякісний помел роблять напій плоским, водянистим або занадто гірким. Багато людей не звертаю...