Картопляні скибочки з ароматними прянощами, які приготували у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом - і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України.
Картоплю треба почистити та нарізати соломкою. Намагайтеся, щоб розмір кожного шматочка був однаковий, це забезпечить рівномірне приготування картоплі.
Залийте картоплю водою і забудьте про неї на 15-20 хвилин. Злийте водичку і просушіть, щоб не було вологи на картоплі.
Картоплю пересипте у каструлю, додайте сіль, улюблені прянощі, обов’язково паприку, 2-3 ложки борошна. Накрийте каструлю кришкою і гарно все переколотіть.
Додайте 100 мл олії, знову перемішайте та викладіть картоплю на деко для запікання. Готуйте страву 20 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Насолоджуйтеся ідеально просмаженими та хрумкими картопляними скибочками разом з улюбленим соусом.
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...