
Приготуйте надзвичайно смачний і свіжий літній десерт всього з трьох інгредієнтів, передають Патріоти України.
Фудблогерка Alexandra Truedsson на своїй сторінці показала смачний і цікавий рецепт десерту з замороженого кавуна від свого чоловіка, який захочеться відтворити вже сьогодні.
Порада:
Поспішайте їсти, щоб кавун не розморозився.
Такий смачний і прохолодний десерт може стати гарною заміною магазинному морозиву.
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...
Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...