Це дуже смачно! Як приготувати смачні ліниві голубці без духовки - простий рецепт

Голубці - улюблена багатьма страва, але досить трудомістка, тому рідко з'являється у сімейному меню. Як альтернативу класичному варіанту пропонуємо приготувати смачні ліниві голубці на сковороді - вони стануть справжнім порятунком для вечері, зазначають Патріоти України.

Ліниві голубці готуються швидше і простіше: не потрібно стояти кілька годин на кухні, щоб загорнути фарш у капустяне листя. До того ж, для приготування не знадобиться духовка. Смак цієї страви виходить таким самим, а зусиль і часу витрачається менше. Отже, почнемо.

Інгредієнти: фарш м'ясний (200 г), капуста білокачанна (200 г), відварений рис (200 г), морква (1 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), яйце (1 шт.), томатна паста (2 ст. .л.), сметана (1 ст.л.), борошно (2 ст.л.), олія (50 г), вода (1 ст.), сіль, перець (за смаком).

Спосіб приготування:

Капусту подрібніть і залийте окропом на 5-7 хвилин. Потім злийте воду і добре відіжміть.

Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці. Спасуйте овочі на сковороді з додаванням невеликої кількості олії.

З'єднайте в мисці відварений рис, м'ясний фарш, капусту та овочеву засмажку. Додайте яйце, посоліть, поперчіть і добре перемішайте. З готової маси сформуйте котлети.

М'ясні кульки викладіть на сковороду з олією і обсмажуйте на слабкому вогні з обох боків, доки з'явиться золотиста апетитная скоринка. На цьому етапі ліниві голубці можна вважати готовими.

Також можна подавати цю страву із соусом. Для його приготування сметану змішайте з томатною пастою, залийте водою і загустіть борошном. Залийте голубці отриманою підливою та протушкуйте на вогні протягом 10 хвилин.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...