
Простий, смачний та універсальний сніданок можна приготувати за 5 хвилин. Цей хрусткий та смачний рецепт грінок з лаваша буде справжньою знахідкою кожної господині, передають Патріоти України.
Начинка для грінок з лаваша може бути будь-якою. Сьогодні ми будемо готувати рецепт з крабовими паличками. Такі грінки з лаваша чудово підійдуть в якості закуски на святковий стіл.
Вам потрібно:
Крабові палички почистити, дрібно нарізати.
Зелень подрібнити в блендері.
Лаваш потрібно розрізати навпіл та змастити сиром Філадельфія.
Далі посипаємо зеленню та крабовими паличками.
Далі другий шар лаваша змащуємо вершковим сиром, посипаємо знов зеленню і крабовими паличками.
Розрізати на дві частини і згорнути лаваш в трикутник.
Збити яйця з сіллю, розігріти сковороду.
Трикутники змастити яйцем і на сухій сковороді обсмажити грінки з лаваша.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...