Це дуже смачно! Королівська ватрушка з м'ясом - головне утриматися і не з'їсти все відразу!

Пропонуємо приготувати незвичайну смакоту. Ватрушка з м'ясною начинкою нікого не залишить байдужою. Випічка виходить рум'яною, ситною, ароматною і дуже смачною, передають Патріоти України.

Інгредієнти нам знадобляться для її приготування прості і доступні, вони напевно знайдуться у будь-якої господині. Рекомендуємо спробувати, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • масло вершкове — 150 г;
  • сіль — 1/3 ч. л;
  • борошно — 300 г;
  • розпушувач — 1 ч. л.

Начинка:

  • куряче філе — 400 г;
  • цибуля — 1 шт;
  • яйця — 2 шт;
  • гірчиця діжонська — 1 ч. л;
  • сіль і перець — за смаком;
  • сметана — 100 г.

Приготування:

  1. Нарізаємо м'ясо дрібними кубиками, солимо і перчимо до смаку, додаємо яйця, сметану і гірчицю. Вимішуємо до однорідності.
  2. Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо на рослинній олії.
  3. Змішуємо остиглу цибулю з фаршем і залишаємо постояти близько пів години.
  4. Готуємо тісто: змішуємо просіяне борошно з розпушувачем і шматочками холодного вершкового масла, сіллю. Перебиваємо масу блендером до стану крихти.
  5. Висипаємо в форму третину крихти, розрівнюємо, формуємо невеликі бортики і викладаємо зверху начинку, знову розрівнюємо.
  6. Посипаємо зверху крихтою, яка залишилася.
  7. Випікаємо пиріг при 180 С протягом 50 хвилин до рум'яності.

Смачного!

Секрет пухкого омлету: Як приготувати ресторанну страву вдома

неділя, 3 серпень 2025, 11:08

Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...

Полуничний мус із 3 інгредієнтів - ідеальний літній десерт за 15 хвилин

неділя, 3 серпень 2025, 7:12

Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...