Пропонуємо
приготувати незвичайну смакоту. Ватрушка з м'ясною начинкою нікого не
залишить байдужою. Випічка виходить рум'яною, ситною, ароматною і дуже
смачною, передають Патріоти України.
Інгредієнти нам знадобляться для її приготування прості і
доступні, вони напевно знайдуться у будь-якої господині. Рекомендуємо
спробувати, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
масло вершкове — 150 г;
сіль — 1/3 ч. л;
борошно — 300 г;
розпушувач — 1 ч. л.
Начинка:
куряче філе — 400 г;
цибуля — 1 шт;
яйця — 2 шт;
гірчиця діжонська — 1 ч. л;
сіль і перець — за смаком;
сметана — 100 г.
Приготування:
Нарізаємо м'ясо дрібними кубиками, солимо і перчимо до смаку, додаємо яйця, сметану і гірчицю. Вимішуємо до однорідності.
Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо на рослинній олії.
Змішуємо остиглу цибулю з фаршем і залишаємо постояти близько пів години.
Готуємо
тісто: змішуємо просіяне борошно з розпушувачем і шматочками холодного
вершкового масла, сіллю. Перебиваємо масу блендером до стану крихти.
Висипаємо в форму третину крихти, розрівнюємо, формуємо невеликі бортики і викладаємо зверху начинку, знову розрівнюємо.
Посипаємо зверху крихтою, яка залишилася.
Випікаємо пиріг при 180 С протягом 50 хвилин до рум'яності.
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.
Поява грибка у ванній кімнаті - поширена проблема. Він псує вигляд приміщення та шкодить здоров’ю. Спори цвілі потрапляють у легені, викликають алергії, бронхіальні хвороби, проблеми з травленням і навіть онкологію. Особливо небезпечна чорна цвіль, яка...