Рецепт домашньої ковбаси, самий просто і давно випробуваний, в цей раз у мене було завдання зробити красивий вигляд, що б дуже гарний. Так як смак даної ковбаси давно відомий мені, а може і вам, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Цього разу я робив способом “перед посолу”, тобто на першому етапі порізав м’ясо шматками, додав сіль і в холодильник на 2 дні. Потім відібрав красиві шматочки, а все інше прогнав на м’ясорубці.
Додав спеції, льодяну воду і довго мішав, поки м’ясо не стало дуже липким. Набив дві ковбаски.
Коптив на суміші тріски вільхи та яблуні 8 годин холодним слабким димом. Як завжди пишу час копчення підбирайте самі. Далі етап термообробки, для нього обов’язково потрібен градусник.
Термообробку проводив в каструлі з водою. Завдання нагріти ковбасу всередині до 70 гр. при цьому температура води не повинна перевищити 85, в ідеалі тримати 75-80.
Зріз вийшов дуже гарний, я залишився задоволений, ну а смак, тут говорити не буду, пробуйте, все вийде! Тай можна зробити все це ж саме без копчення, запевняю ви не пошкодуєте! Смачного!
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...