Рецепт домашньої ковбаси, самий просто і давно випробуваний, в цей раз у мене було завдання зробити красивий вигляд, що б дуже гарний. Так як смак даної ковбаси давно відомий мені, а може і вам, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Цього разу я робив способом “перед посолу”, тобто на першому етапі порізав м’ясо шматками, додав сіль і в холодильник на 2 дні. Потім відібрав красиві шматочки, а все інше прогнав на м’ясорубці.
Додав спеції, льодяну воду і довго мішав, поки м’ясо не стало дуже липким. Набив дві ковбаски.
Коптив на суміші тріски вільхи та яблуні 8 годин холодним слабким димом. Як завжди пишу час копчення підбирайте самі. Далі етап термообробки, для нього обов’язково потрібен градусник.
Термообробку проводив в каструлі з водою. Завдання нагріти ковбасу всередині до 70 гр. при цьому температура води не повинна перевищити 85, в ідеалі тримати 75-80.
Зріз вийшов дуже гарний, я залишився задоволений, ну а смак, тут говорити не буду, пробуйте, все вийде! Тай можна зробити все це ж саме без копчення, запевняю ви не пошкодуєте! Смачного!
Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...
Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...