Всі страви з сиром відносяться до вишуканої кухні. Тому цей простий рецепт пишного і ніжного омлету, можна назвати ідеальним варіантом витонченого сніданку, передають Патріоти України.
Сир тремо на грубій терці. М’якоть батона заливаємо молоком.
Два жовтки і ціле яйце додаємо в сир, перемішуємо.
Додаємо молоко з м’якушем і перемішуємо.
Білки збиваємо до густої і пишної маси.
Змішуємо основну масу з білковою за допомогою лопатки.
Скоринку від батона обсмажуємо на сковорідці з двох сторін.
В середину кладемо тертий сир і смажимо бутерброд.
Цибулю ріжемо тонкими кружечками і обсмажуємо на олії.
Додаємо кружечки помідора, солимо і заливаємо рідкою масою.
Випікаємо омлет під кришкою протягом декількох хвилин до готовності. Порційно ріжемо омлет і подаємо з бутербродом з розплавленого сиру в батоні.
До такого омлету прекрасно підходить салат зі свіжих овочів або мариновані огірочки.
Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...
Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...