Всі страви з сиром відносяться до вишуканої кухні. Тому цей простий рецепт пишного і ніжного омлету, можна назвати ідеальним варіантом витонченого сніданку, передають Патріоти України.
Сир тремо на грубій терці. М’якоть батона заливаємо молоком.
Два жовтки і ціле яйце додаємо в сир, перемішуємо.
Додаємо молоко з м’якушем і перемішуємо.
Білки збиваємо до густої і пишної маси.
Змішуємо основну масу з білковою за допомогою лопатки.
Скоринку від батона обсмажуємо на сковорідці з двох сторін.
В середину кладемо тертий сир і смажимо бутерброд.
Цибулю ріжемо тонкими кружечками і обсмажуємо на олії.
Додаємо кружечки помідора, солимо і заливаємо рідкою масою.
Випікаємо омлет під кришкою протягом декількох хвилин до готовності. Порційно ріжемо омлет і подаємо з бутербродом з розплавленого сиру в батоні.
До такого омлету прекрасно підходить салат зі свіжих овочів або мариновані огірочки.
Як виявилося, каву можна зробити дуже корисною для здоров’я, і для цього потрібен лише один інгредієнт. Це насіння льону. Такий секрет розкрили лікарі-дієтологи, що спеціалізуються на здоровому харчуванні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...
Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з т...