Це дуже смачно! Просто змішайте сир з яйцями і посмажте на сковорідці. Новий рецепт омлету

Всі страви з сиром відносяться до вишуканої кухні. Тому цей простий рецепт пишного і ніжного омлету, можна назвати ідеальним варіантом витонченого сніданку, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир твердий, 150 г;
  • яйця, 3 шт;
  • білок, 2 шт;
  • батон;
  • цибуля червона або звичайна. 1 шт;
  • сіль, помідор, зелень;
  • молоко, 0.5 склянки.

Процес приготування омлету

Сир тремо на грубій терці. М’якоть батона заливаємо молоком.

Два жовтки і ціле яйце додаємо в сир, перемішуємо.

Додаємо молоко з м’якушем і перемішуємо.

Білки збиваємо до густої і пишної маси.

Змішуємо основну масу з білковою за допомогою лопатки.

Скоринку від батона обсмажуємо на сковорідці з двох сторін.

В середину кладемо тертий сир і смажимо бутерброд.

Цибулю ріжемо тонкими кружечками і обсмажуємо на олії.

Додаємо кружечки помідора, солимо і заливаємо рідкою масою.

Випікаємо омлет під кришкою протягом декількох хвилин до готовності. Порційно ріжемо омлет і подаємо з бутербродом з розплавленого сиру в батоні.

До такого омлету прекрасно підходить салат зі свіжих овочів або мариновані огірочки.

Є секрет! Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

субота, 18 січень 2025, 12:12

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Не робіть помилок! Названо продукт, який категорично не можна готувати у фритюрниці

субота, 18 січень 2025, 11:48

Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...