Всі страви з сиром відносяться до вишуканої кухні. Тому цей простий рецепт пишного і ніжного омлету, можна назвати ідеальним варіантом витонченого сніданку, передають Патріоти України.
Сир тремо на грубій терці. М’якоть батона заливаємо молоком.
Два жовтки і ціле яйце додаємо в сир, перемішуємо.
Додаємо молоко з м’якушем і перемішуємо.
Білки збиваємо до густої і пишної маси.
Змішуємо основну масу з білковою за допомогою лопатки.
Скоринку від батона обсмажуємо на сковорідці з двох сторін.
В середину кладемо тертий сир і смажимо бутерброд.
Цибулю ріжемо тонкими кружечками і обсмажуємо на олії.
Додаємо кружечки помідора, солимо і заливаємо рідкою масою.
Випікаємо омлет під кришкою протягом декількох хвилин до готовності. Порційно ріжемо омлет і подаємо з бутербродом з розплавленого сиру в батоні.
До такого омлету прекрасно підходить салат зі свіжих овочів або мариновані огірочки.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...