Це дуже смачно! Розкішна курочка до святкового столу - гості будуть у захваті

Так в рази смачніше! Настільки смачно, що на столі нічого не залишається, зазначають Патріоти України.

Швидко, смачно і дуже ніжно. Таку страву можна приготувати буквально з будь-якої частини курки, але я найчастіше готую саме ніжки. Така курочка дуже добре поєднується з будь-яким гарніром і не вимагає великих грошових витрат. Всім нам знайомий смак ніжного, соковитого м’яса курки знайде інші відтінки.

Необхідні продукти

  • 6 курячих ніжок
  • 1,5 склянки молока
  • 1 склянка води
  • 2 столові ложки борошна
  • 2 столові ложки панірувальних сухарів
  • 1 куряче яйце
  • сіль, перець, спеції
  • соняшникова олія

Кладемо курячі ніжки в сковорідку, заливаємо молоком і вливаємо воду. Ставимо на плиту на середній вогонь, солимо і перчимо до смаку. Доводимо масу до кипіння і тушкуємо 20 хвилин.

У миску насипаємо панірувальні сухарі, борошно і перемішуємо. Додаємо всі приготовані спеції і знову перемішуємо.

У другу миску вбиваємо куряче яйце і вливаємо трохи молока. Все добре перемішуємо виделкою.

Дістаємо м’ясо і перекладаємо на тарілку. Трохи охолоджуємо.

Кожну ніжку вмочуємо в борошні, а потім в паніровці.

У сковорідку наливаємо олію і кладемо ніжки. Обсмажуємо їх з усіх боків до рум’яної скоринки, а потім перекладаємо на паперовий рушник і подаємо до столу.

Червона пляма на яйці: Чи можна її їсти і чи небезпечна вона для здоров’я

понеділок, 15 грудень 2025, 23:10

Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...