Так в рази смачніше! Настільки смачно, що на столі нічого не залишається, зазначають Патріоти України.
Швидко, смачно і дуже ніжно. Таку страву можна приготувати буквально з будь-якої частини курки, але я найчастіше готую саме ніжки. Така курочка дуже добре поєднується з будь-яким гарніром і не вимагає великих грошових витрат. Всім нам знайомий смак ніжного, соковитого м’яса курки знайде інші відтінки.
Кладемо курячі ніжки в сковорідку, заливаємо молоком і вливаємо воду. Ставимо на плиту на середній вогонь, солимо і перчимо до смаку. Доводимо масу до кипіння і тушкуємо 20 хвилин.
У миску насипаємо панірувальні сухарі, борошно і перемішуємо. Додаємо всі приготовані спеції і знову перемішуємо.
У другу миску вбиваємо куряче яйце і вливаємо трохи молока. Все добре перемішуємо виделкою.
Дістаємо м’ясо і перекладаємо на тарілку. Трохи охолоджуємо.
Кожну ніжку вмочуємо в борошні, а потім в паніровці.
У сковорідку наливаємо олію і кладемо ніжки. Обсмажуємо їх з усіх боків до рум’яної скоринки, а потім перекладаємо на паперовий рушник і подаємо до столу.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...