Так в рази смачніше! Настільки смачно, що на столі нічого не залишається, зазначають Патріоти України.
Швидко, смачно і дуже ніжно. Таку страву можна приготувати буквально з будь-якої частини курки, але я найчастіше готую саме ніжки. Така курочка дуже добре поєднується з будь-яким гарніром і не вимагає великих грошових витрат. Всім нам знайомий смак ніжного, соковитого м’яса курки знайде інші відтінки.
Кладемо курячі ніжки в сковорідку, заливаємо молоком і вливаємо воду. Ставимо на плиту на середній вогонь, солимо і перчимо до смаку. Доводимо масу до кипіння і тушкуємо 20 хвилин.
У миску насипаємо панірувальні сухарі, борошно і перемішуємо. Додаємо всі приготовані спеції і знову перемішуємо.
У другу миску вбиваємо куряче яйце і вливаємо трохи молока. Все добре перемішуємо виделкою.
Дістаємо м’ясо і перекладаємо на тарілку. Трохи охолоджуємо.
Кожну ніжку вмочуємо в борошні, а потім в паніровці.
У сковорідку наливаємо олію і кладемо ніжки. Обсмажуємо їх з усіх боків до рум’яної скоринки, а потім перекладаємо на паперовий рушник і подаємо до столу.
Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...
Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...