Це дуже смачно! Розкішна курочка до святкового столу - гості будуть у захваті

Так в рази смачніше! Настільки смачно, що на столі нічого не залишається, зазначають Патріоти України.

Швидко, смачно і дуже ніжно. Таку страву можна приготувати буквально з будь-якої частини курки, але я найчастіше готую саме ніжки. Така курочка дуже добре поєднується з будь-яким гарніром і не вимагає великих грошових витрат. Всім нам знайомий смак ніжного, соковитого м’яса курки знайде інші відтінки.

Необхідні продукти

  • 6 курячих ніжок
  • 1,5 склянки молока
  • 1 склянка води
  • 2 столові ложки борошна
  • 2 столові ложки панірувальних сухарів
  • 1 куряче яйце
  • сіль, перець, спеції
  • соняшникова олія

Кладемо курячі ніжки в сковорідку, заливаємо молоком і вливаємо воду. Ставимо на плиту на середній вогонь, солимо і перчимо до смаку. Доводимо масу до кипіння і тушкуємо 20 хвилин.

У миску насипаємо панірувальні сухарі, борошно і перемішуємо. Додаємо всі приготовані спеції і знову перемішуємо.

У другу миску вбиваємо куряче яйце і вливаємо трохи молока. Все добре перемішуємо виделкою.

Дістаємо м’ясо і перекладаємо на тарілку. Трохи охолоджуємо.

Кожну ніжку вмочуємо в борошні, а потім в паніровці.

У сковорідку наливаємо олію і кладемо ніжки. Обсмажуємо їх з усіх боків до рум’яної скоринки, а потім перекладаємо на паперовий рушник і подаємо до столу.

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...