Цей пиріг виходить
досить красивий. Терте пісочне тісто виглядає зверху, як кучерики.
Готується такий пиріг досить просто. В основі ніжне і пісочне тісто. А
начинка - вишнева, злегка кисленька. Завдяки їй пиріг виходить не
нудотно солодкий і відмінно підійде для сімейного чаювання, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
350 грамів пшеничного борошна
120 мілілітрів води
100 мілілітрів рослинної олії
100 грамів цукру
2 чайні ложки розпушувача
10 грамів ванільного цукру
Для начинки:
500 грамів вишні без кісточки
50 грамів крохмалю
70 грамів цукру
Починаємо приготування:
У
миску вливаємо воду, додаємо цукор, рослинна олія і ванільний цукор.
Все перемішуємо ложкою, потім додаємо пшеничне борошно і розпушувач. Все
знову перемішуємо і замішуємо м'яке тісто. Відрізаємо 13 частина тіста,
кладемо в пакет і прибираємо в морозилку.
Частину, що залишилася тесту кладемо в форму, розподіляємо і формуємо дно і бортики.
Вишню
кладемо в чашку, додаємо цукор і крохмаль. Отриману начинку викладаємо
на тісто і розподіляємо. Одержаний шматочок тіста натираємо на тертці
зверху на начинку. Якщо він не встиг застигнути, то просто відриваємо
від нього шматочки і розкладаємо зверху.
Випікаємо пиріг при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин. Готовий пиріг охолоджуємо і подаємо до столу.
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...