Цей пиріг виходить
досить красивий. Терте пісочне тісто виглядає зверху, як кучерики.
Готується такий пиріг досить просто. В основі ніжне і пісочне тісто. А
начинка - вишнева, злегка кисленька. Завдяки їй пиріг виходить не
нудотно солодкий і відмінно підійде для сімейного чаювання, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
350 грамів пшеничного борошна
120 мілілітрів води
100 мілілітрів рослинної олії
100 грамів цукру
2 чайні ложки розпушувача
10 грамів ванільного цукру
Для начинки:
500 грамів вишні без кісточки
50 грамів крохмалю
70 грамів цукру
Починаємо приготування:
У
миску вливаємо воду, додаємо цукор, рослинна олія і ванільний цукор.
Все перемішуємо ложкою, потім додаємо пшеничне борошно і розпушувач. Все
знову перемішуємо і замішуємо м'яке тісто. Відрізаємо 13 частина тіста,
кладемо в пакет і прибираємо в морозилку.
Частину, що залишилася тесту кладемо в форму, розподіляємо і формуємо дно і бортики.
Вишню
кладемо в чашку, додаємо цукор і крохмаль. Отриману начинку викладаємо
на тісто і розподіляємо. Одержаний шматочок тіста натираємо на тертці
зверху на начинку. Якщо він не встиг застигнути, то просто відриваємо
від нього шматочки і розкладаємо зверху.
Випікаємо пиріг при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин. Готовий пиріг охолоджуємо і подаємо до столу.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...