Цей пиріг виходить
досить красивий. Терте пісочне тісто виглядає зверху, як кучерики.
Готується такий пиріг досить просто. В основі ніжне і пісочне тісто. А
начинка - вишнева, злегка кисленька. Завдяки їй пиріг виходить не
нудотно солодкий і відмінно підійде для сімейного чаювання, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
350 грамів пшеничного борошна
120 мілілітрів води
100 мілілітрів рослинної олії
100 грамів цукру
2 чайні ложки розпушувача
10 грамів ванільного цукру
Для начинки:
500 грамів вишні без кісточки
50 грамів крохмалю
70 грамів цукру
Починаємо приготування:
У
миску вливаємо воду, додаємо цукор, рослинна олія і ванільний цукор.
Все перемішуємо ложкою, потім додаємо пшеничне борошно і розпушувач. Все
знову перемішуємо і замішуємо м'яке тісто. Відрізаємо 13 частина тіста,
кладемо в пакет і прибираємо в морозилку.
Частину, що залишилася тесту кладемо в форму, розподіляємо і формуємо дно і бортики.
Вишню
кладемо в чашку, додаємо цукор і крохмаль. Отриману начинку викладаємо
на тісто і розподіляємо. Одержаний шматочок тіста натираємо на тертці
зверху на начинку. Якщо він не встиг застигнути, то просто відриваємо
від нього шматочки і розкладаємо зверху.
Випікаємо пиріг при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин. Готовий пиріг охолоджуємо і подаємо до столу.
За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...
Мікрохвильова піч - одна з найпопулярніших кухонних помічниць. Проте багато хто користується нею неправильно, що часто призводить до зіпсованої їжі, непотрібного бруду та навіть поломки приладу, передають Патріоти України. Швидкість і зручність приготу...