Цей пиріг виходить
досить красивий. Терте пісочне тісто виглядає зверху, як кучерики.
Готується такий пиріг досить просто. В основі ніжне і пісочне тісто. А
начинка - вишнева, злегка кисленька. Завдяки їй пиріг виходить не
нудотно солодкий і відмінно підійде для сімейного чаювання, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
350 грамів пшеничного борошна
120 мілілітрів води
100 мілілітрів рослинної олії
100 грамів цукру
2 чайні ложки розпушувача
10 грамів ванільного цукру
Для начинки:
500 грамів вишні без кісточки
50 грамів крохмалю
70 грамів цукру
Починаємо приготування:
У
миску вливаємо воду, додаємо цукор, рослинна олія і ванільний цукор.
Все перемішуємо ложкою, потім додаємо пшеничне борошно і розпушувач. Все
знову перемішуємо і замішуємо м'яке тісто. Відрізаємо 13 частина тіста,
кладемо в пакет і прибираємо в морозилку.
Частину, що залишилася тесту кладемо в форму, розподіляємо і формуємо дно і бортики.
Вишню
кладемо в чашку, додаємо цукор і крохмаль. Отриману начинку викладаємо
на тісто і розподіляємо. Одержаний шматочок тіста натираємо на тертці
зверху на начинку. Якщо він не встиг застигнути, то просто відриваємо
від нього шматочки і розкладаємо зверху.
Випікаємо пиріг при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин. Готовий пиріг охолоджуємо і подаємо до столу.
Курка — це доступне джерело білка, яке легко включити до складу різних рецептів. Якщо ви часто включаєте це м’ясо в раціон, це може мати як користь, так і певні ризики, передають Патріоти України. Все залежить від способу приготування: запечена або туш...
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.