Цей пиріг виходить
досить красивий. Терте пісочне тісто виглядає зверху, як кучерики.
Готується такий пиріг досить просто. В основі ніжне і пісочне тісто. А
начинка - вишнева, злегка кисленька. Завдяки їй пиріг виходить не
нудотно солодкий і відмінно підійде для сімейного чаювання, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
350 грамів пшеничного борошна
120 мілілітрів води
100 мілілітрів рослинної олії
100 грамів цукру
2 чайні ложки розпушувача
10 грамів ванільного цукру
Для начинки:
500 грамів вишні без кісточки
50 грамів крохмалю
70 грамів цукру
Починаємо приготування:
У
миску вливаємо воду, додаємо цукор, рослинна олія і ванільний цукор.
Все перемішуємо ложкою, потім додаємо пшеничне борошно і розпушувач. Все
знову перемішуємо і замішуємо м'яке тісто. Відрізаємо 13 частина тіста,
кладемо в пакет і прибираємо в морозилку.
Частину, що залишилася тесту кладемо в форму, розподіляємо і формуємо дно і бортики.
Вишню
кладемо в чашку, додаємо цукор і крохмаль. Отриману начинку викладаємо
на тісто і розподіляємо. Одержаний шматочок тіста натираємо на тертці
зверху на начинку. Якщо він не встиг застигнути, то просто відриваємо
від нього шматочки і розкладаємо зверху.
Випікаємо пиріг при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин. Готовий пиріг охолоджуємо і подаємо до столу.
Норвезькі вчені провели дослідження протягом 20 років і встановили, що споживання нефільтрованої кави підвищує ризик смерті від серцево-судинних хвороб порівняно з фільтрованою, передають Патріоти України. Головний секрет виявився неймовірно простим — ...
Оливкову олію, особливо Extra Virgin (EVOO), визнано найкращою як для приготування їжі, так і для здоров’я. Такий висновок зробили чотири зареєстровані дієтологи (RDN), передають Патріоти України. Олія багата на корисні мононенасичені жири, які знижуют...