Це м’ясо просто тане в роті! Дуже просто і смачно готується

Ніжне м’ясо, яке буквально тане в роті. Дуже просто приготувати і яку б частину м’яса ви не взяли, за цим рецептом, будь-яка вийде ніжною і м’якою, передають Патріоти України.

Універсальний рецепт, який легко і просто приготувати і від якого будуть в захваті всі. Обов’язково спробуйте приготувати.

Необхідні продукти:

  • 1 кг яловичини (будь-яка частина, я використовувала лопаткову)
  • 350-400 г ріпчастої цибулі
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г води
  • 3-4 зуб. часнику
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ч.л оцту
  • 1 ч.л. солі
  • 7-8 горошин перцю (у мене суміш з білого, чорного, червоного)

Покроковий процес приготування:

1. М’ясо нарізати на великі шматочки (поперек волокон).

2. Півкільцями нарізати цибулю.

3. Вершкове масло нарізати на шматочки.

4. У каструлю з товстим дном викласти м’ясо. Додати воду.

5. Наступним викласти шар з цибулі.

6. В останню чергу викласти масло.

7. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння. Після закипання, накрити каструлю кришкою. Зменшити вогонь і так тушкувати на слабкому вогні 1 годину.

8. Дрібно нарізати часник.

9. Через годину додати спеції (сіль, цукор, перець і оцет), дрібно нарізаний часник.

10. Перемішати.

11. Накрити кришкою і ще тушкувати 1,5 години.

12. За цей час яловичина буде буквально розпадатися на волокна.

13. М’ясо готове. Ідеально підійде до будь-якого гарніру або салату.

На замітку тим, хто на дієті: Які продукти містять найбільше білка

неділя, 8 червень 2025, 13:05

Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...

А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

неділя, 8 червень 2025, 12:07

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...