Це м’ясо просто тане в роті! Дуже просто і смачно готується

Ніжне м’ясо, яке буквально тане в роті. Дуже просто приготувати і яку б частину м’яса ви не взяли, за цим рецептом, будь-яка вийде ніжною і м’якою, передають Патріоти України.

Універсальний рецепт, який легко і просто приготувати і від якого будуть в захваті всі. Обов’язково спробуйте приготувати.

Необхідні продукти:

  • 1 кг яловичини (будь-яка частина, я використовувала лопаткову)
  • 350-400 г ріпчастої цибулі
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г води
  • 3-4 зуб. часнику
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ч.л оцту
  • 1 ч.л. солі
  • 7-8 горошин перцю (у мене суміш з білого, чорного, червоного)

Покроковий процес приготування:

1. М’ясо нарізати на великі шматочки (поперек волокон).

2. Півкільцями нарізати цибулю.

3. Вершкове масло нарізати на шматочки.

4. У каструлю з товстим дном викласти м’ясо. Додати воду.

5. Наступним викласти шар з цибулі.

6. В останню чергу викласти масло.

7. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння. Після закипання, накрити каструлю кришкою. Зменшити вогонь і так тушкувати на слабкому вогні 1 годину.

8. Дрібно нарізати часник.

9. Через годину додати спеції (сіль, цукор, перець і оцет), дрібно нарізаний часник.

10. Перемішати.

11. Накрити кришкою і ще тушкувати 1,5 години.

12. За цей час яловичина буде буквально розпадатися на волокна.

13. М’ясо готове. Ідеально підійде до будь-якого гарніру або салату.

Чому після роботи так тягне на фастфуд - лікарі пояснили несподівану причину

неділя, 14 грудень 2025, 13:05

Бажання накинутися на фастфуд після важкого робочого дня - цілком нормальна реакція організму, а не прояв слабкої сили волі. Про це заявляють лікарі, пояснюючи, що вся справа - у перевтомі мозку, передають Патріоти України. Після тривалого напруження м...

А ви це знали? Час сніданку має значення - ось коли їсти, щоб організм спалював жир

неділя, 14 грудень 2025, 10:59

Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...