
Ніжне м’ясо, яке буквально тане в роті. Дуже просто приготувати і яку б частину м’яса ви не взяли, за цим рецептом, будь-яка вийде ніжною і м’якою, передають Патріоти України.
Універсальний рецепт, який легко і просто приготувати і від якого будуть в захваті всі. Обов’язково спробуйте приготувати.
Необхідні продукти:
1. М’ясо нарізати на великі шматочки (поперек волокон).
2. Півкільцями нарізати цибулю.
3. Вершкове масло нарізати на шматочки.
4. У каструлю з товстим дном викласти м’ясо. Додати воду.
5. Наступним викласти шар з цибулі.
6. В останню чергу викласти масло.
7. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння. Після закипання, накрити каструлю кришкою. Зменшити вогонь і так тушкувати на слабкому вогні 1 годину.
8. Дрібно нарізати часник.
9. Через годину додати спеції (сіль, цукор, перець і оцет), дрібно нарізаний часник.
10. Перемішати.
11. Накрити кришкою і ще тушкувати 1,5 години.
12. За цей час яловичина буде буквально розпадатися на волокна.
13. М’ясо готове. Ідеально підійде до будь-якого гарніру або салату.
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...
Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...