Ніжне м’ясо, яке буквально тане в роті. Дуже просто приготувати і яку б частину м’яса ви не взяли, за цим рецептом, будь-яка вийде ніжною і м’якою, передають Патріоти України.
Універсальний рецепт, який легко і просто приготувати і від якого будуть в захваті всі. Обов’язково спробуйте приготувати.
Необхідні продукти:
1. М’ясо нарізати на великі шматочки (поперек волокон).
2. Півкільцями нарізати цибулю.
3. Вершкове масло нарізати на шматочки.
4. У каструлю з товстим дном викласти м’ясо. Додати воду.
5. Наступним викласти шар з цибулі.
6. В останню чергу викласти масло.
7. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння. Після закипання, накрити каструлю кришкою. Зменшити вогонь і так тушкувати на слабкому вогні 1 годину.
8. Дрібно нарізати часник.
9. Через годину додати спеції (сіль, цукор, перець і оцет), дрібно нарізаний часник.
10. Перемішати.
11. Накрити кришкою і ще тушкувати 1,5 години.
12. За цей час яловичина буде буквально розпадатися на волокна.
13. М’ясо готове. Ідеально підійде до будь-якого гарніру або салату.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...