Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після того, як температура напою стала прийнятною, передають Патріоти України.
Не мають рації як ті, так і інші. Припиняти процедуру потрібно певний момент, інакше чай вийде або занадто слабким, або занадто міцним.
Тривалість заварювання класичного чайного напою повинна становити не менше ніж дві, але й не більше трьох хвилин.
За дотримання цієї умови смак чаю вийде ідеальним.
Білий та зелений чай необхідно заварювати протягом однієї-двох хвилин.
Причому важливе значення для приготування цих напоїв має і температура води. Пакетики не можна заливати вируючою рідиною.
Замість окропу бажано використовувати воду, що трохи охолола. Температура води, підготовленої для білого чаю, має становити 65-70 градусів, а зеленого – 75-80 градусів.
Щодо трав’яного чаю, то його потрібно заварювати у воді, яка щойно дійшла до кипіння. Бажана тривалість процедури – 3-6 хвилин.
Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...
Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти Україн...